Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal propus de valueHD 11.09.2022

biletul betano

Biletul zilei din fotbal propus de valueHD 11.09.2022

Salutare tuturor prieteni! O noua saptamana in care am fost provocati de oferta caselor de pariuri online. Biletul zilei de astazi contine patru evenimente si sunt sigur ca o sa va placa optiunele pe care le-am selectat alaturi de specialistii de pe site-ul GnT Tips.

Dupa ce am reusit sa bifam primul nostru bilet in Uefa Champions League, iata ca am prins curaj si am zis sa incercam un bilet si in weekend. Chiar daca etapa din Premier League a fost amanata, avem suficiente alte partide de care putem profita. Putin mai jos o sa gasiti optiunele pe care le-am selectat pentru biletul de astazi alaturi de un mic bonus.

VEZI AICI TOATE AVANCRONICILE DIN UEFA CHAMPIONS LEAGUE>>>

Pariu Gratuit de 52 RON
Pariu Gratuit de 52 RON FARA DEPUNERE pentru toti clientii noi Betano!

Biletul zilei din fotbal

Uefa Champions League – Etapa a 2-a!

In acelasi articol o sa va las si biletul zilei din Uefa Champions League. In acest sezon lucrurile merg pe repede inainte pentru ca in aceasta iarna se va desfasura Cupa Mondiala. Din acest motiv si noi avem foarte multe optiuni pe care le putem juca. Dupa ce profitam de biletul din weekend, zic sa dam o privire si asupra partidelor ce se vor desfasura in cea mai importanta competitie intercluburi. Pana la urma avem de partea noastra un freebet in valoare de 52 RON si este pacat sa nu profitam.

CITESTE SI

More in Biletul zilei