Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal via Telegram 24.05.2022

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal via Telegram 24.05.2022

Salutare tuturor prieteni! Chiar daca oferta de astazi nu este una foarte prietenoasa, am fost convins sa postez totusi un bilet. Desigur, biletul zilei este format din 3 evenimente si se va baza in totalitate pe numarul de goluri.

Dupa sondajul din Telegram am fost convins sa postez acest bilet in cota 2.42 din fotbal. Nu vreau sa stricam perioada excelenta, insa cred ca o miza mica nu o sa supere pe nimeni. In plus, avem si noi activitate si putem urmari cateva partide de fotbal.

Cine castiga finala Uefa Champions League? Liverpool vs Real Madrid>>>

Biletul zilei din fotbal – Mizam pe goluri!

  • Trebuie sa recunosc ca am gasit din nou cele mai mari cote din online in oferta celor de la Betano. Am incercat sa simplific acest bilet, desi cred ca vom avea parte de meciuri disputate in toate cele 3 confruntari.
  • Fara sa stau sa analizez prea mult confruntarile de astazi, am senzatia ca biletul arata destul de bine. Avem premiza ca vom avea parte de meciuri foarte interesante. Facem si noi un experiment si vedem cum se vor desfasura partidele din aceste campionate, desi va zic sincer, nu sunt strain de ceea ce se intampla pe acolo. Am jucat de foarte multe ori pe Trencin si Zilina sau in campionatul Suediei, insa acum suntem la inceput.
  • Desigur, nu uita ca ma poti ajuta indirect daca iti deschizi un cont chiar acum pe site-ul celor de la Betano. Asta doar in cazul in care nu ai cont, daca ai deja si ma urmaresti pot sa iti spun doar multumesc!

Atentie, miza voastra poate sa fie mult mai mica fata de a mea. Jucati responsabil si in functie de buget si inca odata, va rog sa tineti cont de mesajele transmise in articole sau comentarii. Bafta multa tuturor!

CITESTE SI

More in Biletul zilei