Connect with us

Biletul zilei

Biletul Zilei din hochei – 17.12.2019

Biletul zilei

Începând de astăzi, alături de colegii mei, Marius Alexandru Girbă și Iulian (cunoscut pe site sub denumirea de ,,Saiu”), alți doi iubitori ai sportului rece, am ales să vă punem la dispoziție aproape zilnic un bilet format din 6 evenimente, exclusiv cu pronosticuri din hochei.
Eu am să mă bazez strict pe confruntările din America (NHL și AHL), campionate pe care le urmăresc cu regularitate, în timp ce Marius și Iulian vă vor delecta cu principalele competiții europene (DEL, SHL, Extraliga, șamd.)
Fiecare dintre noi va propune câte două partide, menționând în articol alegerile fiecăruia.
Target-ul țintit de noi este de 4 bilete câștigătoare pe parcursul unei luni calendaristice, minimul necesar pentru a realiza un mic profit din acest proiect gândit de noi.
Acestea fiind spuse, în rândurile de mai jos puteți vedea alegerile noastre pentru biletul de astăzi.
Mult succes!

Pronosticuri Andrei Cinculescu:

Tampa Bay Lightning-Ottawa Senators

Informații meci:

Un parcurs extrem de neașteptat realizat de fulgere. După 31 de confruntări susținute, Tampa se află pe a 12-a poziție în clasament, 35 de puncte acumulate, 16 victorii și 15 înfrângeri fiind rezultatele acestora.
Vin după o înfrângere extrem de usturătoare, scor 2-5, împotriva celor de Capitals.
Dețin o medie de 3,49 goluri marcate per meci, în timp ce defensiva cedează aproximativ 3,23 goluri puse pe tabelă.
În 21 din cele 31 de confruntări, linia de minim 6 goluri marcate a fost depășită fără probleme, iar pe teren propriu, această media a fost realizată în 12 din cele 16 confruntări.
Fulgerele au nevoie disperată de puncte pentru a reveni în primele locuri, așa cum ne-au obișnuit în sezoanele precedente. Însă, absența lui Kucherov și a lui Johnson pare să îngreuneze foarte mult, poate chiar decisiv soarta echipei.

De cealaltă parte, senatorii nu surprind cu nimic nici în acest sezon. După plecarea lui Stone la Vegas, transfer realizat la jumătatea sezonului anterior, Ottawa pare să se afle într-o cădere liberă.
Se situează pe a 14-a poziție în clasament, cu 30 de puncte acumulate, 14 victorii și 20 de înfrângeri fiind rezultatele obținute.
Vin după o înfrângere, scor 6-1, împotriva panterelor.
În 20 din cele 34 de confruntări, linia de 5,5 goluri a fost depășită extrem de ușor.
În deplasare, acest număr de goluri a fost realizat în 13 din cele 20 de partide.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 8 ori în ultimii doi ani, toate aceste dueluri soldându-se cu minim 6 goluri puse pe tabelă.

În completarea numărului de pronosticuri, am ales să mă bazez pe meciul dintre Vancouver Canucks-Montreal Canadiens, acolo unde am să mizez pe minim 5 goluri înscrise.

Pronosticuri Saiu:

HV-71 vs Malmo, ora 20:00

După o repriză a doua excelentă făcută la Goteborg, în meciul cu Frolunda, HV-71 a produs surpriza. S-a impus cu 4-2, acela fiind al treilea succes din ultimele patru meciuri de campionat. Singura care a învins-o în acest interval de partide este Lulea, liderul la zi din SHL. Cu 13 puncte în minus față de ea, Malmo vine după o serie de meciuri slabe. Precedentele cinci meciuri au fost pierdut de ea, dar o singură dată a fost diferență mai mare de un gol. Cert este ca are probleme și sunt convins că gazdele nu o vor lăsa să scape așa ușor. Cuplul canadiano-suedez, Anthony Camara & Axel Holmstrom de aia sunt acolo, să trimită pucul în plasa lui Oscar Alsenfelt și Lars Volden. Pronosticul meu pentru acest duel este HV-71 câștigă inclusiv în prelungiri, cotă 1.47.

Rungsted vs Herlev, ora 20:00

Duelul echipelor cu cea mai mare medie de goluri înscrise în meciurile lor. Așa putem să denumim confruntarea dintre Seier Capital și Eagles. În etapa trecută am avut din nou o demonstrație că primesc multe goluri, ambele fiind invinse, dar în meci s-au marcat cel puțin șașe reușite. Din punctul meu de vedere, cotele pentru cel puțin șașe reușite în meci par oneste. Cu atât mai mult dacă ținem cont și de ce s-a întâmplat în cele trei jocuri directe pe care deja le-au avut. 9-0 a fost scorul din meciul de acum o lună, când Rungsted a făcut instrucție cu vulturii de la Herlev. Recomandarea mea pentru Rungsted vs Herlev: peste 5,5 goluri, cotă 1,40.

Pronosticuri Marius Alexandru Girba:

Dinamo Riga-Cska

Cska este clar favorita acestui meci si are toate motivele sa castige meciul Full Time, ofensiva este pe cai mari si jucatorii din linia ofensiva fac show in fiecare meci. Defensiva gazdelor este lipsita de agresivitate si puerila in momentele importante din meci, cade fizic dupa prima perioada si ma astept ca Cska sa castige acest meci fara probleme, cota 1.36.

Petersburg-Cherepovets

Gazdele doresc razbunare, ei se afla intr o forma foarte buna si calitatea primeaza in acest moment al sezonului, totul este la superlativ mai ales pe partea centrala a liniei ofensive decalata cu ajutorul linii defensive ei pot transfera pucul prin apasarea liniei si asa pot surprinde defensiva oaspetilor, una lipsita de clarviziune prin apasarea liniilor de pe flancuri, lipsind viteza si reactia la power play. Recomandarea este 1 full time, cota 1.33.

Am ales sa plasam acest bilet la Unibet. Daca nu ai cont, iti poti face unul chiar acum si primesti un Bonus in valoare de 300 RON!

CITESTE SI

More in Biletul zilei