Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din Preliminariile Campionatului Mondial 02.09.2021

Biletul zilei

Biletul zilei din Preliminariile Campionatului Mondial 02.09.2021

Salutare tuturor! Am inceput cu dreptul aceasta perioada dedicata echipelor nationale dupa ce am reusit sa bifam biletul de ieri fara prea mari probleme. Oferta de astazi este la fel de buna si sper ca si alegerile se vor dovedi la fel de inspirate. Bafta multa!

1. Polonia vs Albania – Pont: Pauza sau Final 1

  • Polonia are doar 4 puncte dupa 3 meciuri in Preliminariile CM 2022, dupa ce au remizat spectaculos, scor 3-3 cu Ungaria, au batut Andorra si au pierdut greu cu in Anglia, scor 2-1 ( partida in care Robert Lewandowski a lipsit).
  • Albania se afla in fata adversarei sale, avand 6 puncte insa dupa ce au castigat 0-1 cu Andorra si 2-0 cu San Marino, doi adversari foarte accesibili.
  • Gazdele au castigat 6 din ultimele 10 meciuri oficiale disputate pe teren propriu.

2. Macedonia de Nord vs Armenia – Pont: Peste 27.5 faulturi comise in meci

  • In doua din cele 3 jocuri disputate de Macedonia de Nord in preliminarii s-au comis cel putin 28 de faulturi, iar in meciul cu Liechtenstein au fost 27.
  • Armenia a faultat in medie de 12.3 ori in cele 3 meciuri jucate in grupa.
  • Cele doua echipe nationale s-au inltanit de 4 ori in cele doua editii din UEFA Nations League si de fiecare data au iesit „scantei” avand in vedere ca am vazut foarte multe cartonase implicit cel putin 28 de faulturi.

Cota 50.00 la Islanda vs Romania pentru goluri la ambele porti!

3. Estonia vs Belgia – Pont: Peste 8.5 suturi pe poarta 

  • Belgia ocupa primul loc in Grupa E, cu 7 puncte. Au si un golaveraj excelent, cu 12 goluri marcate si 3 incasate.
  • Estonia este ultima in acest moment, cu 0 puncte dupa doua meciuri in care au incasat in total 10 goluri de la Belarus si Cehia.
  • Diferenta dintre cele doua nationale este una uriasa si nu cred ca belgienii nu vor putea sa cadreze cel putin 6-7 suturi daca nu mai mult in acest duel. Ultimele 10 adversare (in meciurile oficiale) pe care le-au intalnit pe teren propriu, Estonia, au cadrat in medie 5 suturi.

Biletul zilei 02.09.2021 :

PARIAZA BILETUL CU 500 RON BONUS

Biletul zilei 02.09.2021

CITESTE SI

More in Biletul zilei