Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din Preliminariile UCL – 11.07.2023

Biletul zilei din Preliminariile UCL

Biletul zilei din Preliminariile UCL – 11.07.2023

Buna dimineata! Incet, incet meciurile din cupele europene isi fac simtita prezenta prin turul 1 preliminar din Champions League. Acest aspect ne obliga sa reincepem si noi usor, usor, treaba, insa cu foarte multa atentie, avand in vedere ca majoritatea echipelor se afla la primele meciuri oficiale din acest sezon.

Am selectat 4 evenimente astazi ce totalizeaza o cota de 3.81. Un bilet interesant ce imi ofera o incredere destul de ridicata, insa va recomand sa analizati si voi la randul vostru partidele. Puteti face acest lucru si aruncand o privire si pe avancronicile tuturor meciurilor de astazi pe care le gasiti aici.

Evenimentele 1&2 – Ne bazam pe doua favorite clare!

In primele doua evenimente de pe bilet le avem implicate pe Ferencvaros si Rakow. Campioanele Ungariei si Poloniei. Sunt doua dintre cele mai bine cotate formatii prezente in acest prim tur preliminar. Ambele pornesc clar cu prima sansa.

Maghiarii au toate atuurile pentru a castiga in aceasta prima mansa, in timp ce de la Rakow ma astept sa ia un avans clar din tur, avand in vedere ca evolueaza si pe teren propriu, iar Flora nu este o echipa ce dispune de o calitate fotbalistica prea mare.

Shamrock vs Breidablik – Avem premisele unui meci cu goluri!

Ambele echipe au meciuri in picioare, avand in vedere ca cele doua campionate din care fac parte sunt in plina desfasurare. Shamrock este o echipa redutabila acasa. Dovada clara rezultatele si numarul de goluri marcate. Acelasi lucru il putem si pe islandezii care au surprins in acel mini turneu preliminar, insa si in deplasarile din campionat au aratat multa pofta de gol.

Evenimentul cu numarul 4 – Zalgiris vs Struga

Campioana Lituaniei dispune de toate atuurile pentru a castiga in aceasta seara. Vin dupa 4 victorii la rand in campionat, acolo unde are un parcurs destul de bun. Experienta europeana superioara, avantajul terenului propriu care este unul sintetic reprezinta un alt atu important pentru ei. De cealalta parta, nord-macedonenii sunt pentru prima oara in aceasta competitie, si dispun de foarte multe lipsuri pentru a realiza ceva in Lituania din punctul meu de vedere.

Biletul zilei din Preliminariile UCL

Biletul zilei din Preliminariile UCL

CITESTE SI

More in Biletul zilei