Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din preliminariile Uefa Champions League 19.07.2022

Bilet Champions League 07.07.2021

Biletul zilei din preliminariile Uefa Champions League 19.07.2022

Salutare tuturor prieteni! Lucrurile au mai avansat putin in Uefa Champions League, astfel ca in aceasta etapa intalnim deja echipe cunoscute. Drept urmare cred ca putem selecta cu atentie cele mai bune evenimente din aceste preliminarii pentru a forma biletul zilei.

O sa fie cu siguranta un nou drum foarte lung si profitabil daca o sa ramaneti aproape de comunitatea noastra. Nu suntem tipul acela de oamenii care sa iti garanteze faptul ca o sa te imbogatesti, dar stim ca o sa putem sa aducem un plus consistent in contul tau. Acest lucru il facem deja de ani de zile si cu siguranta nu doar prin biletele noastre, dar si prin materialele redactate pe site-ul comunitatii.

Hai sa ne apucam de treaba pentru ca avem cateva evenimente interesante pe care le-am selectat pentru biletul zilei. Desigur, treaba serioasa o sa inceapa de la 1 august si mizele vor fi cu siguranta altele, insa momentan tatonam terenul.

Biletul zilei din fotbal – Preliminariile Uefa Champions League

O sa gasiti putin mai jos un freebet fara depunere in valoare de 42 RON pentru a plasa primul bilet fara niciun risc. O sa observati ca am selectat doua formatii ce joaca pe teren propriu in aceste preliminarii si pleaca ca favorite conform caselor de pariuri online. Bulgarii au arata foarte bine in acest debut de sezon si cred ca au puterea sa ajunga chiar in grupele Uefa Champions League. De asemenea, Dinamo Zagreb este net superioara din punct de vedere al valorii fata de adversara de astazi. Avem si un meci de goluri in oferta de astazi din punctul meu de vedere. Zurich a aratat si in ultima etapa din campionat ca are o defensiva foarte slaba. Drept urmare, cred ca Qarabag poate profita de acest lucru si sa avem parte de un meci disputat.

CITESTE SI

More in Biletul zilei