Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis – 02.11.2020

Biletul zilei din tenis – 02.11.2020

Biletul zilei din tenis – 02.11.2020 se bazeaza pe doua confruntari ce au loc la turneul ATP Paris. Acest turneu se va desfasura pe hard-indoor in aceasta saptamana. 

Cele doua meciuri formeaza o cota de 1.98. Ne vom baza pe Ugo Humbert, jucator aflat in mare forma pe aceasta suprafata si pe polonezul Hurkacz care va juca cu lucky looser-ul Albot.

 

MECIUL ZILEI LA PARIURI

Hubert Hurkacz  – Radu Albot:

Astazi, de la ora 12:00, polonezul Hurkacz joaca impotriva lui Radu Albot. Moldoveanul pierdea ieri in calificari in fata lui Gombos, intrand pe tablou din postura de lucky looser. In precedentul duel dintre cei doi, Albot se impunea in minimum de seturi. Meciul avea loc in 2017, pe hard-ul de la Shenzen.

Pentru aceasta partida mizez pe o victorie a polonezului la minim 2 game-uri diferenta. Chiar daca nu are performante notabile in ultima perioada, acesta este peste jucatorul din Moldova la orice capitol. De mentionat este faptul ca Hurkacz se simte cel mai bine in aceste conditii de joc, suprafata rapida de la Paris ajutandu-l foarte mult la serviciu. Inaltimea acestuia nu se simte cand vine vorba de deplasare in teren. Este un jucator destul de agil care, reuseste sa acopere bine terenul.

Albot a avut ieri mari probleme cu serviciul, l-a pierdut de 6 ori in 3 seturi cu Gombos, oferind 10 mingi de break adversarului. Va avea mari probleme atunci cand polonezul va reusi sa puna primul serviciu in teren, mai ales ca acesta nu exceleaza deloc la capitolul retur. Hurkacz are un serviciu foarte puternic si bine plasat, foarte greu de returnat de cele mai multe ori.

Ugo Humbert – Casper Ruud:

Nu inainte de ora 15:00, Humbert il va intalni pe Casper Ruud. Cei doi se vor intalni a 3-a oara, impartindu-si victorile pana in acest moment. Ambele dueluri au avut loc in acest an si au avut nevoie de set decisiv. Ruud s-a impus pe zgura de la Hamburg, Humbert la Auckland pe hard.

Francezul Humbert vine dupa o saptamana de pauza. A castigat la Antwerp in fata lui De Minaur, dupa un turneu extrem de solid facut de acesta. Are 6 victorii si doar o infrangere in ultimele 7 meciuri, pierdea in set decisiv la St.Petersburg in fata lui Rublev, castigatorul turneului. Mizez si astazi pe victoria lui Humbert la cel putin 2 game-uri diferenta. A crescut foarte mult din punct de vedere al jocului pe aceasta suprafata, va avea si avantajul publicului alaturi de el. Conditiile de joc din Franta sunt foarte asemanatoare cu cele de la Antwerp, serviciul francezului va functiona perfect si aici. Jucator de mana stanga, acesta arata excelent la capitolul defensiva, este un jucator care sta foarte bine in schimburile lungi.

Ruud nu trece printr-o periaoda foarte buna, vine dupa 3 infrangeri la rand. Pe langa acest lucru, norvegianul nu a facut partide impresionante pe hard. Este un jucator care se descurca mult mai bine pe suprafata rosie, pe hard avand un bilant negativ in acest sezon. Avand in vederea forma lui Humbert, cred ca francezul se va impune fara prea mari probleme in aceasta partida.

Biletul zilei din tenis la Betano

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei