Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis – 03.11.2020

Biletul zilei din tenis – 03.11.2020

Biletul zilei din tenis – 03.11.2020 este format din 3 partide care se disputa la turneul ATP Masters Paris. Am ales 3 partide care in care am mare incredere. Ieri, Hurkacz a facut un meci foarte slab si ne-a stricat primul bilet din aceasta luna.

Cele 3 meciuri formeaza o cota de 2.08. Prima partida de pe biletul nostru va incepe la ora 15:00. Pentru astazi am ales 3 meciuri pentru a da siguranta mai mare biletului.

 

PONTURI TENIS – 03.11.2020

Lorenzo Sonego  – Alexander Bublik:

Sonego este intr-o forma foarte buna. Zgurist de meserie, Sonego pare ca se simte foarte bine pe aceste conditii de hard indoor. Vine dupa un turneu foarte bun facut la Viena, a reusit sa faca finala acolo, pierdea insa la Rublev in minimum de seturi dupa un joc foarte bun. Principala arma a acestuia a fost serviciul, a servit foarte bine tot turneul, fara sa comita prea multe duble greseli. Avand in vedere jocul din ultima vreme si moralul acestuia, ma astept si astazi se impuna in fata unui adversar talentat, dar inconstant. Bublik este un jucator de moral, daca pierde 2-3 puncte intr-un game meciul se poate incheia acolo pentru el. Are o singura victorie pe hard de la reluarea competiilor, pe hard indoor pierzand cu Raonic si McDonald in minimum de seturi. Pentru siguranta, am ales varianta de pariu in care Sonego nu pierde la mai mult de 3 game-uri diferenta.

 

Adian Mannarino – Dusan Lajovic:

La aceasta partida mizez pe un meci solid facut de catre favoritul gazdelor. Acestuia pare ca-i priesc aceste conditii hard indoor, vine dupa finala turneului de la Nur Sultan de saptamana trecuta. Serviciul acestuia arata foarte bine, are si avantajul loviturilor de stanga. De cealalta parte, Lajovic trece printr-o perioada destul de proasta, 4 infrangeri in ultimele 4 meciuri, in 3 dintre acestea fara sa ia vreun set. Pe hard, Lajovic nu a castigat nicio partida de la reluarea competitiilor. Mizez pe un duel dominat de catre Mannarino, pentru siguranta am ales varianta de handicap game-uri. Suntem acoperiti si in cazul unei infrangeri la limita a francezului.

COTA 2 DIN FOTBAL – UEFA CHAMPIONS LEAGUE – 3.11.2020

 

Miomir Kecmanovic – John Millman:

De la ora 17:00, Kecmanovic va da piept cu australianul Millman, proaspat castigator la turneul ATP Nur-Sultan. Chiar daca este jucatorul mai talentat si mai proaspat din punct de vedere fizic, Kecmanovic va avea un meci foarte greu. Australianul vine dupa o saptamana foarte buna in Kazakhstan, jocul acestuia a aratat foarte bine la serviciu si retur. De asemenea, Millman a facut mereu jocuri bune in aceste conditii de sala, are 4 turnee castigate pana in acum pe hard-indoor. Kecmanovic nu arata prea bine, este destul de osclilant pe aceasta suprafata, ultimele 2 partide fiind infrangeri in minimum de seturi. Chiar daca porneste cu sansa a doua, nu cred ca australianul va pierdea partida la o diferenta foarte mare de game-uri. Pentru curajosi, varianta Milman castiga cel putin un set arata foarte plauzibila, cota fiind 1.50.

Biletul zilei din tenis – 03.11.2020

CITESTE SI

More in Biletul zilei