Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis – 08.01.2021

ponturi tenis

Biletul zilei din tenis – 08.01.2021

Biletul zilei din tenis – 08.01.2021 se bazeaza pe doua confruntari ce au loc la turneul ATP de la Delray Beach. Este inceput de sezon iar rugamintea mea este sa aveti grija la miza. Jucatorii, inca pun multe lucruri la punct si s-ar putea sa apara surprize. 

Cele doua meciuri formeaza o cota de 1.90. Ne vom baza pe Cameron Norrie, jucator care mai are multe de demonstrat in circuitul masculin si pe Roberto Quiroz, ecuadorianul avand deja 2 victorii in SUA.

 

roberto quiroz ponturi tenis

VEZI AICI CARE SUNT CELE MAI IMPORTANT EVENIMENTE SPORTIVE DIN 2021 !

Noah Rubin – Roberto Quiroz:

De la ora 19:30, Noah Rubin si Roberto Quiroz se vor duela in cadrul turneului ATP Delray Beach care are loc in SUA. Americanul Rubin va juca astazi prima partida oficiala din 2021, adversarul sau avand deja 2 meciuri disputate aici.

Pentru aceasta partida voi miza pe minim un set castigat de jucatorul din Ecuador. Quiroz a avut timp in cele doua partide sa se acomodeze cu suprafata si conditiile de joc din SUA. Noah Rubin a jucat ultima data in noiembrie 2020, inregistrand o serie de 4 infrangeri consecutive si jucand doar 3 meciuri din septembrie 2020 pana in noiembrie. Americanul ajuns la 24 de ani, nu are deloc perfomante notabile, in 2018 reusind sa castige ultimul turneu de tip Challenger.

Avand in vedere ca este inceput de sezon, voi miza strict pe forma de moment a jucatorilor. Rubin va avea nevoie de cateva game-uri de acomodare in aceasta partida iar Quiroz cred ca va profita de acest lucru, Noah avand de cele mai multe ori probleme la primul serviciu.

Cameron Norrie – Juan Aragone:

Putin mai tarziu, de la ora 21:30, britanicul Norrie se va duela cu Aragone. Un duel destul de dezechilibrat din punctul meu de vedere, atat din punct de vedere al clasamentului, cat si al jocului. Norrie a facut un 2020 destul de oscilant, fara turneu castigat si coborand 3 pozitii in clasamentul ATP.

De cealalta parte, Aragone se afla pe locul 299 in clasamentul ATP, ultima partida disputata fiind in octombrie 2020. Ultimele 4 meciuri din sezonul precedent au fost infrangeri, 3 din acestea pe hard. Este un jucator care evolueaza foarte mult la nivel Challenger, fara turneu castigat din 2018, cand s-a impus la nivel ITF.

Mizez pe o victorie a britanicului la minim 3 game-uri diferenta. Norrie este peste adversar atat ca valoare cat si ca joc. Backhand-ul cu 2 maini executat de acesta ii va pune probleme mari americanului care, nu exceleaza la capitolul deplasare in teren.

PLASEAZA BILETUL ZILEI DIN TENIS LA BETANO SI INCASEAZA BONUSUL ! 

 

pronosticuri atp delray beach

Biletul zilei din tenis se poate juca la Betano – 08.01.2021

CITESTE SI

More in Biletul zilei