Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis – 09.01.2021

ponturi tenis

Biletul zilei din tenis – 09.01.2021

Biletul zilei din tenis – 09.01.2021 se bazeaza la fel ca si ieri, pe doua confruntari ce au loc la turneul ATP de la Delray Beach. Este inceput de sezon iar rugamintea mea este sa aveti grija la miza. 

Cele doua meciuri formeaza o cota de 1.99. Partidele pe care vom miza astazi, au loc la noapte, ora 01:00 respectiv 03:00.

 

PLASEAZA COTA 2 DIN FOTBAL !

Tommy Paul – Sebastian Korda:

In aceasta noapte, de la ora 01:00, Tommy Paul se va duela cu Sebastian Korda in premiera in circuitul ATP. Ne asteapta o partida extrem de echilibrata, o arata si cotele, iar eu voi miza pe numarul total de game-uri.

Avand in vedere ca este inceput de sezon, astfel de partide sunt destul de greu de analizat. I-am urmarit destul de mult pe cei doi in sezonul trecut si sunt 2 jucatori destul de diferiti. Amandoi sunt din generatia tanara si talentata, Korda se bazeaza foarte mult pe serviciu, unul destul de puternic si bine plasat, ajutat fiind si de inaltime, Paul pe retur si deplasarea in teren. Nici Tommy nu sta rau pe primul serviciu, cele mai mari probleme le are pe mingea a doua unde, forteaza de cele mai multe ori.

Anticipez un duel in care ambii jucatori vor trage tare pentru victorie, game-uri destul de rapide pe serviciu, cu minim 1 tiebreak si cate un set castigat de fiecare. Cred ca vom avea parte de cel putin 20 game-uri in aceasta partida pentru ca pronosticul nostru sa fie castigator.

Thaigo Monteiro – John Isner:

Ceva mai tarziu, de la ora 03:00, John Isner revine in circuit la turneul unde facea semifinala in 2019. Va juca cu Thiago Monteiro, jucator pe care il elimina anul trecut la Australian Open 3-1.

Monteiro are un usor avantaj, a jucat deja o partida aici, trecand de Bellucci 2-0. Isner nu a mai jucat din septembrie, de la Roland Garros, era eliminat de Korda 3-1 acuzand si o accidentare.

Ma bazez pe serviciul lui John Isner si pe faptul ca acesta nu exceleaza la retur deloc. Au trecut anii peste el si deplasarea acestuia in teren este tot mai greoaie. De cealalta parte, Monteiro nu sta foarte bine la serviciu dar, are o deplasare foarte buna in teren, reusind astfel sa rupa ritmul de foarte multe ori.

Am ales un pariu mai “special”, scorul dupa primele 4 game-uri 2-2. In precedentul duel, castigat de Isner 3-1, toate seturile au fost decise la tiebreak. La acelasi lucru ma astept si astazi, nu cred ca vom avea parte de break in primele 4 game-uri si se va merge cap la cap pe serviciu.

PLASEAZA BILETUL ZILEI DIN TENIS LA BETANO SI INCASEAZA BONUSUL ! 

Biletul zilei din tenis plasat la Betano.

CITESTE SI

More in Biletul zilei