Connect with us

Australian Open

Biletul zilei din tenis 09.02.2021

ponturi tenis

Biletul zilei din tenis – 09.02.2021

 Biletul zilei din tenis – 09.02.2021 contine 5 partide ce se vor disputa in aceasta noapte la Australian Open. Am luat o pauza dupa inceputul mai prost de luna in care am pierdut la limita fiecare bilet in cota 2. Lucrurile stau destul de bine dupa prima zi, 10 din 12 pronosticuri WIN si Bilet in Cota 6 WIN. 

Biletul de astazi formeaza o cota de 4.75, este format din 2 partide de la WTA si 3 din circuitul ATP.  Prima partida va incepe la ora 02:00, ora Romaniei. 

PARIURI SPECIALE AUSTRALIAN OPEN 2021 !

Danielle Rose Collins – Ana Bogdan

Am detaliat aceasta partida si in acest articol. Danielle Rose Collins este jucatoarea mult mai in forma in acest moment. Este foarte atenta la serviciu si retur iar Ana Bogdan a aratat vulnerabilitati atat pe primul serviciu cat si pe cel de-al doilea. Chiar daca si Ana practica un tenis destul de bun in aceasta perioada, Collins este jucatoarea mai completa in acest moment. Pentru aceasta partida vom miza pe victoria americancei la minim 2 game-uri diferenta.

Sara Sorribes Tormo – Daria Gavrilova

Daria Gavrilova vine dupa o perioada destul de mare de pauza insa, am vazut-o foarte determinata zilele trecute la Melbourne. Inainte de pauza, aceasta avea un joc destul de bun pe cea mai rapida suprafata din circuit. Sorribes Tormo are un joc adaptat mai mult pentru zgura insa, incepe sa se acomodeze si cu hard-ul. Gavrilova joaca acasa si este mai motivata ca oricand sa revina in prima suta mondiala. Vom miza pe minim un set castigat de aceasta.

Pablo Cuevas – Andreas Seppi

Duelul veteranilor din primul tur al Australian Open incepe la ora 04:00 in aceasta noapte. Casele de pariuri il dau usor favorit pe Pablo Cuevas. Chiar daca este zgurist de meserie, Cuevas a demonstrat de atata ori ca poate face meciuri bune si pe hard. La asta ma astept si in aceasta noapte cand intalneste un adversar destul de modest in ultima perioada. Seppi are o singura partida jucata in acest an, infrangerea cu Caruso in minimum de seturi. In ultimele 8 partide are o singura victorie la Karatsev in octombrie. Italianul nu sta deloc bine din punct de vedere fizic si cred ca Pablo Cuevas se va impune. Pentru siguranta vom miza pe minim 2 seturi castigate de acestea, optiunea fiind oferita de cei de la Betano.

Lloyd Harris – Mikael Torpegaard

In unul din primele meciuri din aceasta noapte, Lloyd Harris il intalneste pe Torpegaard, locul 193 in clasamentul WTA. Jucatorul din Danemarca a intrat pe tablou din postura de lucky loser. Acesta pierdea in turul 3 al calificarilor la Tomas Machac in minimum de seturi. Harris a avut un 2020 destul de osclilant. A reusit totusi partide foarte bune pe hard si chiar daca a inceput anul cu o infrangere ma astept sa se impuna in aceasta partida. Are mult mai multa experienta la nivel ATP decat adversarul sau. Torpegaard este un jucator de nivel Challenger, fara prea mari perfomante chiar si la acel nivel. Harris are de partea lui mai multe atuuri in aceasta partida. Inaltimea si serviciul sunt principalele arme, pe langa loviturile spectaculoase din momentele importante ale game-urilor. Vom miza pe victoria sud-africanului la o cota de 1.39.

Thanasi Kokkinakis – Soon Woo Kwon

Tot marti dimineata, de la ora 08:00, are loc duelul dintre Kokkinakis si  Kwon Soonwoo. Casele de pariuri anticipeaza un duel echilibrat intre cei doi care, se afla la prima intalnire in circuitul ATP. Eu voi miza pe favoritul gazdelor in aceasta partida. Kokkinakis mereu a facut meciuri bune acasa, in fata fanilor. Chiar daca a evoluat doar la turnee demonstrative in 2020, austrlianul Kokkinakis mi se pare peste cooreanul Soonwoo in acest moment. Pe langa asta, Kwon Soonwo nu trece deloc printr-o perioada buna. In ultimele 9 meciuri are doar 3 victorii, ultima la inceputul acestei luni in fata lui Martin, jucator de zgura. Vom miza pe Thanasi Kokkinakis in aceasta partida ca va castiga cel putin 2 seturi, curajosii pot miza chiar pe victoria acestuia.

LISTA CU RECOMANDARI PENTRU ZIUA 2 DE AUSTRALIAN OPEN 2021

Biletul zilei din tenis Australian Open

Biletul zilei din tenis plasat la Betano

BILETUL ZILEI DIN TENIS SE POATE PLASA LA BETANO, CASA CU CEA MAI BUNA OFERTA PE TENIS SI O MULTIME DE PARIURI SPECIALE PENTRU AUSTRALIAN OPEN !

CITESTE SI

More in Australian Open