Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis – 1.10.2020

Biletul zilei din tenis – 1.10.2020

 Biletul zilei din tenis – 1.10.2020 este format din doua evenimente care formeaza o cota de 1.92. Sper sa incepem luna cu dreptul si sa continuam perioada buna. Vom miza pe partide de la turneul de Grand Slam Roland Garros care se desfasoara in aceasta perioada.

VEZI AICI BILETUL ZILEI  GNT 1.10.2020

Irina Maria Bara – Alison Van Uytvanck

De la ora 15:00 pe terenul 5 din complexul Roland Garros are loc partida dintre Irina Bara si Alison Van Uytvanck. Daca pana acum am vorbit de „surpriza” Irina Bara, acum cred ca pleaca cu prima sansa in aceasta partida.

Am vazut trei partide ale romancei si am ramas placut impresionat de jocul acesteia. In primul rand,  sta exceptional la capitolul deplasare in teren, mult peste adversara ei de astazi. Incearca sa returneze aboslut orice minge, lucru cu care a incomodat-o vizibil pe Vekic, fortand-o sa greseasca o multime de mingi.

Irina Bara are victorii in minimum de seturi pana in acest moment, aratand ca se poate adapta foarte usor conditiilor de joc din acest an de la Paris. Partida cu Vekic a fost intrerupta de 3 ori din cauza vremii, de fiecare data aceasta revenind pe teren la fel de constanta in lovituri.

Mizez pe minim un set castigat de jucatoarea noastra in partida de astazi, oponenta ei trecand printr-o forma nu foarte buna in ultima perioada. Belgianca are doua victorii si doua infrangeri pe zgura, in turul precedent reusind sa treaca in trei seturi de Peterson.

Elena Rybakina  – Fiona Ferro

Ceva mai tarziu, pe arena SUZANNE-LENGLEN, este programata partida dintre Rybakina si Fiona Ferro. Se anunta o partida mai echilibrata decat o arata cotele, ambele jucatoare trecand printr-o forma foarte buna pe suprafata rosie.

Elena Rybakina vine la aceasta partida dupa victoria impotriva Soranei Cirstea in minimum de seturi. Inainte de Roland Garros aceasta a jucat finala la Strasbourg impotriva Elinei Svitolina, partida pierduta de jucatoarea nascuta in Rusia in trei seturi. Confirmand deja pe hard, Rybakina arata un joc foarte bun si pe suprafata rosie. Reuseste sa puna probleme si pe zgura cu serviciul foarte puternic si bine plasat pe care il detine, cu jocul agresiv pe care il poseda din spatele terenului.

Fiona Ferro nu a mai disputat nicio partida dupa castigarea turneului de la Palermo. Dupa pandemie, aceasta a inregistrat 16 victorii la rand, 6 din acestea venind pe zgura, 5 in minimum de seturi. Aflata pe locul 49 in clasamentul WTA (cea mai buna clasare a sa), Ferro a castigat precedenta partida impotriva lui Watson in minimum de seturi. In ciuda victoriei, jucatoarea care a ales sa reprezinte Franta in compeitiile WTA a comis destul de multe erori nefortate, avand ceva probleme pana a reusit sa intre in partida si sa simta mingea.

Mizez pe victoria Elenei Rybakina, jucatoare mai solida din toate punctele de vedere. Mizez pe serviciul jucatoare din Kazakhstan si pe faptul ca Ferro nu este o jucatoare ca sta foarte bine la capitolul retur. De asemenea, in singura lor confruntare din acest an, Rybakina a reusit sa impuna in minimum de seturi.

 

Promoții Pariuri Roland Garros

 

Biletul zilei din tenis – 1.10.2020

CLICK AICI SI PLASEAZA BILETUL ZILEI LA BETANO !

More in Biletul zilei