Connect with us

Australian Open

Biletul zilei din tenis 10.02.2021

ponturi tenis

Biletul zilei din tenis – 10.02.2021

 Biletul zilei din tenis – 10.02.2021 contine 4 partide ce se vor disputa in aceasta noapte la Australian Open.  Ultimele 2 bilete au fost castigatoare. Am reusit sa bifam 2 bilete in cota 5+. Sper ca lucrurile sa mearga bine si in aceasta noapte si sa ne continuam seria pozitiva.

Biletul de astazi formeaza o cota de 3.40, este format din 4 partide care se disputa la Australian Open in aceasta noapte. 

PARIURI SPECIALE AUSTRALIAN OPEN 2021 !

Simona Halep – Alja Tomljanovic

Miercuri dimineata, in ultimul meci al zilei, Simona Halep o va intalni pe una din favoritele gazdelor, Alja Tomljanovic. Halep s-a impus in precedentele 3 dueluri, 2 dintre ele avand nevoie de set decisiv. Astazi voi miza pe game-uri in aceasta disputa, linia de 16.5 game-uri are o cota destul de buna la BETANO, 1.29. Chiar daca Halep se va impune, nu vad sa o faca de o maniera categorica. Alja are momente cand serveste foarte bine si sta destul de bine in defensiva.

Nina Stojanovic – Serena Williams

De la ora 04:00, Serena Williams va incerca sa se impuna din nou la fel de rapid ca in precedentul tur. In aceasta noapte da  peste o adversara mai slaba ca si Laura Siegemund in opinia mea. Americanca a trecut cu un dublu 6-1 de jucatoarea din Germania in doar 57 de minute. De cealalta parte, Stojanovic a trecut de Irina Begu, romanca facand o partida foarte slaba. Stojanovic are probleme mari la serviciu iar Serena va profita la maxim de asta. Mizez pe o victorie rapida a Serenei iar sub 20.5 game-uri mi se pare un pariu destul de usor de realizat.

Ponturi pariuri tenis Simona Halep vs. Alja Tomljanovic

Iga Swiatek  – Camila Giorgi

Camila Giorgi a avut ceva probleme cu Shvedova care nu mai jucase un meci oficial din 2017. Nu ma mira deoarece pare ca Giorgi a pus tenisul pe locul 2 in ultima perioada. Chiar ea a declarat de curand ca ii place mai mult moda decat tenisul. Va da peste Iga Swiatek in aceasta noapte iar daca nu isi ridica nivelul de joc va avea mari probleme. Chiar daca s-a impus in fata polonezi la AO in 2019, lucrurile stau diferit in acest moment. Swiatek este mult peste jucatoarea din 2019, are un serviciu bun si ingrijit, reuseste lovituri foarte puternice si extrem de bine plasate. O vad mult mai in forma pe jucatoarea din Polonia si voi miza pe o victorie la minim 2 game-uri.

Alexander Bublik – Dusan Lajovic

Nu mai devreme de ora 05:00, Bublik se va duela cu Dujan Lajovic pentru un loc in turul urmator. Partida are un favorit clar in opinia mea, Bublik joaca un tenis mult mai bun in acest moment decat Lajovic. Sarbul vine dupa o partida extrem de grea din punct de vedere fizic, s-a impus 3-2 dupa 3 ore si 27 de minute cu Stakhovsky. Jocul acestuia pe hard nu impresioneaza deloc in ultima perioada, victoria cu jucatorul din Ucraina fiind singura din ultimele 9 meciuri. De cealalta parte, Bublik sta foarte bine la serviciu, acesta servind 41 de asi cu Bedene in meciul precedent, meci in care a reusit 62 de lovituri castigatoare.

LISTA CU RECOMANDARI PENTRU ZIUA 3 DE AUSTRALIAN OPEN 2021

BILETUL ZILEI DIN TENIS SE POATE PLASA LA BETANO!

Biletul zilei din tenis - Australian Open

Biletul zilei din tenis plasat la Betano

CITESTE SI

More in Australian Open