Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis – 17.09.2020

Tenis

Biletul zilei din tenis – 17.09.2020

 Biletul zilei din tenis – 17.09.2020 este format din patru evenimente care se disputa la Roma, pe zgura. Am ales patru partide pe care le gasiti si pe LISTA DE RECOMANDARI DIN TENIS , partide care in opinia mea, sunt cele mai „safe” de astazi.  Din cele patru meciuri am ales doua de la turneul ATP si doua de la turneul WTA.  

Biletul formeaza o cota de 3.09 si poate fi jucat la BETANO, casa cu cea mai buna oferta pe tenis din tara.

Prima partida pe care ne vom baza este confruntarea dintre Putintseva si Petra Martic. Partida va incepe la ora 13:30, ora Romaniei. La aceasta partida am ales sa merg pe minim un set obtinut de Putintseva, jucatoare care a invins-o pe Martic saptamana trecuta la US Open, pe hard. Martic a fost puternic incomodata de stilul Putintsevei, jucatoare foarte agresiva, cu o mobilitate excelenta in teren.

Ambele jucatoare au demonstrat ca se simt cel mai bine pe zgura, Martic fiind jucatoarea mai buna din punct de vedere defensiv, cu mari probleme daca serviciul nu-i functioneaza. Vad o confruntare echilibrata in care Putintseva va incerca sa o sufoce pe Martic cu stilul ei agresiv.

Ramanem tot la turneul WTA de la Roma. Nu inainte de ora 15:00, ora Romaniei, Irina Begu o va intalni pe Johanna Konta. Jucatoarea din Marea Britanie se afla la primul meci pe zgura din acest sezon. Semifinalista in 2019 la Roland Garros, Konta se simte destul de bine si pe zgura, serviciul fiind principala arma a acesteia. De cealalta parte, Begu incearca sa continue seria de victorii, are deja 3 victorii aici, in minimum de seturi, cu jucatoare destul de modeste pe aceasta suprafata. In precedentele partide, serviciul Romancei a fost la cote destul de bune, reusind procentaje destul de bune atat cu primul serviciu, cat si cu al doilea.

Vad o confruntare echilibrata, Begu porneste usor cu prima sansa datorita formei aratata pe zgura insa, Konta are multe arme cu care se poate bate de la egal la egal cu Begu. Astfel, cred ca Konta nu va pierde la mai mult de 5 game-uri diferenta aceasta partida.

Pentru turneul ATP am ales doua meciuri la care nu ar trebui sa avem mari emotii. Am mizat pe victoria rusului Rublev impotriva lui Hubert Hurckacz, la minim doua game-uri diferenta. Polonezul nu arata deloc bine in ultimele meciuri, fiind foarte inconstat in jocuri. De cealalta parte, Rublev continua forma foarte buna prin care trece, acesta castigand numeroase partide atat pe hard cat si pe zgura in acest an.

Ultimul meci din aceasta zi este partida dintre Musetti si Nishikori. Ma bazez la acest meci pe pofta de joc si experienta Niponului. Musetti a facut o partida buna cu Wawrinka insa, elvetianul a comis foarte multe greseli, serviciul acestuia fiind la pamant. Cred ca Nishikori are mari sanse sa se impuna astazi, fiind jucatorul mult mai complet pe aceasta suprafata pe care a reusit sa castige la Barcelona de doua ori.

 

BIletul zilei din tenis – 17.09.2020

 

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei