Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis – 18.10.2020

Biletul zilei din tenis – 18.10.2020

Biletul zilei din tenis – 18.10.2020 se bazeaza pe cele doua finale de la St.Petersburg si Koln. Ieri am reusit sa inverzim cota 2 din tenis fara prea mari probleme.

Biletul zilei din tenis contine 2 pronosticuri care formeaza o cota de 1.97. Cele doua finale ne pot aduce o cota de 2 castigatoare. Prima care va incepe este finala de la Koln, la ora 15:00. De la 16:30 intra in scena Rublev si Coric, meci ce se anunta foarte interesant si disputat.

 

Ponturi tenis 18.10.2020

Andrey Rublev – Borna Coric :

De la ora 16:30, Rublev si Coric se vor duela pentru trofeul de la St. Petersburg. Rublev il conduce cu 3-0 pe Coric in cadrul intalnirilor directe, toate avand loc pe hard. Rublev este cel mai constant jucator din circuit in acest sezon, a atins cel putin faza sferturilor in fiecare turneu jucat pana acum. Jocul sau arata foarte bine atat pe zgura, cat si pe hard. Chiar daca procentajul pe prima serva nu este foarte mare, rusul reuseste sa castige peste 75% din puncte cu prima minge. Returul acestuia arata foarte bine, este agresiv din spatele terenului si loveste mingea cu foarte mult spin. In semifinale, acesta a reusit sa treaca de Shapovalov, aflat in mare forma.

De cealalta parte, Borna Coric, este la cea mai buna saptamana a sa de la reluarea competitiilor. Tenisul sau arata foarte bine, cele mai mari probleme avandu-le la capitolul concentrare. Daca croatul este concentrat 100% la partida, poate pune mari probleme oricarui tenismen din circuit. A demonstrat asta la US Open, a reusit sa-l elimine pe Tsitsipas in 5 seturi, partida in care a salvat incredibil 5 mingi de meci. Aici, a reusit sa treaca pana in acest moment de Raonic, Opelka, Safiullin si Feliciano Lopez, cedand set doar cu canadianul Raonic.

Chiar daca rusul porneste favorit, Coric nu va ceda deloc usor. Mizez pe o confruntare in care croatul va tine aproape, pronosticul fiind: Coric nu pierde la mai mult de 6 game-uri.

Alexander Zverev – Felix Auger – Aliassime

Felix Auger cauta sa castige prima sa finala ATP dupa cele 5 incercari esuate pana acum. De la ora 15:00, cei doi se vor duela pentru castigarea trofeului de la Koln.

Zverev porneste favorit clar in aceasta partida, este jucatorul mult mai valoros si cu experienta. Jocul sau arata foarte bine, mari probleme avand si el la capitolul mental. Cel mai bun exemplu este finala de la US Open, pierduta in fata lui Thiem dupa ce neamtul a condus 2-0 la seturi. Favorit numarul 1 aici, acesta si-a confirmat statutul si s-a calificat in finala trecand de jucatori precum Verdasco, Harris si Davidovich Fokina. Singurele „probleme” le-a avut cu Harris, a cedat un set in fata australianului, impunandu-se categoric in setul 3, 6-0. Suprafata pare sa-i convina de minune neamtului, acesta nu mai comite asa multe duble, reusind sa plaseze destul de bine mingea si cu serviciul 2.

De cealalta parte, canadianul Aliassime este la cel mai bun turneu de la revenire. A facut o saptamana buna, trecand de adversari destul de modesti in primele 2 tururui, Laaksonen si Albot. „Examenul” l-a dat in semifinale, a reusit sa-l invinga pe favoritul numarul 2 la castigarea turneului, Bautista Agut in 3 seturi. Chiar daca este un jucator inalt, cele mai mari probleme le are in continuare la serviciu, avand multe momente cand nu reuseste sa joace cu primul si forteaza pe al doilea.

Zverev conduce cu 2-0 in cadrul intalnirlor directe, reusind sa-l invinga atat pe zgura, cat si pe hard. Cred ca si astazi se va impune, neamtul va pune presiune mare pe returul canadianului care, are probleme destul de mari in a gestiona partide de o asemenea intensitate.

 

Biletul zilei din tenis – 18.10.2020

 

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei