Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis – 23.10.2020

Biletul zilei din tenis – 23.10.2020

Biletul zilei din tenis – 23.10.2020 se bazeaza pe doua meciuri care au loc la turneele ATP Antwerp, respectiv WTA Ostrava. Prima partida va incepe la ora 15:00 si este partida dintre Maria Sakkari si Ons Jabeur.

Cele doua meciuri formeaza o cota de 2.08. Ieri ne-a fost intrerupta seria de WIN-uri, Hanfmann a pierdut in minimum de seturi in fata lui Kamke. 

 

APASA AICI SA VEZI COTA 2 DIN FOTBAL !

Maria Sakkari  – Ons Jabeur:

De la ora 15:00, in cadrul turneului WTA de la Ostrava, are loc un duel extrem de interesant. Maria Sakkari o va intalni pe Ons Jabeur in faza sferturilor de finala. Cele doua jucatoare s-au intalnit o singura data in circuit, Jabeur se impunea in 2015, la un turneu ITF ce avea loc in Polonia, pe zgura. Ambele au crescut foarte mult in joc de la acea partida, Jabeur modelandu-si jocul pentru suprafata rosie, Sakkari simtindu-se mai bine pe suprafetele foarte rapide.

Voi trece direct la pronosticul ales pentru aceasta partida. In opinia mea, Sakkari porneste cu usor avantaj. Este jucatoarea care se simte foarte bine pe acest tip de suprafata, serviciul acesteia este foarte puternic si bine plasat. De asemenea, este genul de jucatoare ca isi construieste foarte atent punctele, lovind agresiv si puternic de pe baseline. Jabeur este o jucatoare de executie, reuseste in anumite momente sa rupa ritmul cu executii foarte spectaculoase. De aici provin si erorile nefortate ale acesteia, tunisianca avand probleme mari si pe serviciul 2. Sakkari a avut procentaje foarte bune pe returul serviciului 2, 62% cu Svitolina, 58% cu Kristina Pliskova.

Pentru siguranta, mizez pe minim un set castigat de Sakkari. Personal voi miza si pe o victorie a jucatoarei din Grecia in partida de astazi.

Daniel Evans – Karen Khachanov:

Putin mai tarziu, de la ora 16:30, are loc partida dintre Evans si Khachanov. Anticipez o partida extrem de echilibrata, exact ca si precedentul duel dintre cei doi. In Februarie, la Rotterdam, exact in aceleasi conditii, britanicu Evans se impunea dupa 2 ore si 11 minute de joc cu scorul de 2-1.

Cam la aceleasi lucru ma astept si astazi, o partida echilibrata, cu game-uri multe. Am ales varianta de over 20.5, varianta care se poate depasi si in cazul a doua seturi mai lungi. Nu as putea spune cine castiga aceasta partida, Evans mereu a facut jocuri foarte bune pe hard-indoor, Khachanov fiind genul de jucator care poate pierde si castiga cu oricine. Rusul a avut ceva probleme in partida cu Bergs, a fost nevoit sa revina de la 1-0 la seturi. De cealalta parte, Evans a jucat doua partide. A pierdut set cu italianul Caruso in primul tur, trecand dupa in minimum de seturi de Tiafoe.

Anticipez o partida cu minim 1 tiebreak in meci, cred ca ambii jucatori vor castiga minim un set.

 

Biletul zilei din tenis 23.10.2020

JOACA  BILETUL ZILEI DIN TENIS LA BETANO !

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei