Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis – 27.09.2020

Biletul zilei din tenis – 27.09.2020

 Biletul zilei din tenis – 27.09.2020 este format din trei evenimente care formeaza o cota de 2.94. Toate partidele pe care mizam au loc la turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Biletul de joi a fost pierdut pe o singura partida, perechea de dublu Begemann/Mergea facand o partida extrem de slaba.

 

PONTURI TENIS ROLAND GARROS ZIUA 1 

Prima zi a turneului de la Roland Garros ne aduce partide foarte interesante si destul de echilibrate, mai ales pe tabloul masculin. Pentru biletul zilei am ales doua partide de la ATP, partide care in opinia mea, au sanse mari de reusita. Pentru ultima partida mi-am indreptat atentia catre WTA, Anna Blinkova plecand clar favorita in fata jucatoarei Astra Sharma.

Pablo Andujar – Stefano Travaglia 

Partida dintre Pablo Andujar si Stefano Travaglia va incepe la ora 13:30. La aceasta partida ma bazez pe experienta ibericului Pablo Andujar. Acesta l-a batut pe italian acum doua saptamani in minimum de seturi, pe zgura din Cehia, castigand primul set la 0. Aflat pe locul 54 in clasamentul ATP, ibericul se afla intr-o forma foarte buna pe suprafata lui favorita, ajungand in semifinale la Iasi, si bifand finala la Prostejov, Cehia. De cealalta parte, Travaglia este destul de inconstant atat pe suprafata rosie cat si pe hard. De cele mai multe ori, italianul isi pierde concentrarea si incepe sa greseasca foarte mult in partida. De asemena, aceasta are probleme destul de mari cu jucatori care au o defensiva foarte buna, Andujar facand parte din aceasta categorie. Mizez pe confruntare in care Andujar castiga minim doua seturi.

Federico Del Bonis – Juan Ignacio Londero 

Se anunta un duel echilibrat intre numarul 68 si 81 din clasamentul ATP. Partida dintre cei doi va incepe nu inainte de ora 15:30 pe terenul 12 din complexul RG. In ultimele confruntari acestia si-au impartiti victorile. Ultima confruntare a avut loc acum trei saptamani, partida in care Del Bonis s-a impus in minimum de seturi. Ma bazez pe o confruntare echilibrata intre cei doi, ambii jucatori simtindu-se cel mai bine pe suprafata rosie. Londero are de partea lui lovitura de backhand cu o mana, lovitura cu care incheie de cele mai multe ori punctele si care pune probleme aproape oricarui jucator. De cealalta parte, Del Bonis are de partea lui loviturile de mana stanga si serviciul variat cu care castiga majoritatea punctelor.

Anna Blinkova  – Astra Sharma 

Disputa dintre cele doua jucatoare este prima partida de pe terenul 10, incepand la ora 12:00, ora Romaniei. Duelul are o favorita clara, Blinkova fiind jucatoarea mult mai in forma si mai valoroasa pe aceasta suprafata. Sharma vine la aceasta partida din postura de lucky loser, aceasta pierzand categoric in fata Mariei Trevisan in ultimul tur al calificarilor. Blinkova face un sezon foarte bun de zgura, aceasta facand partide foarte bune la Roma si Strasbourg. Ma bazez pe victoria la minim trei game-uri diferenta a Annei Blinkova care, intalneste o jucatoare ce nu trece prin cea mai buna forma a sa si care se simte mai bine pe suprafetele mai rapide.

CASTIGA 125.000 RON GRATIS CU ROLAND GARROS !

Biletul zilei din tenis – 27.09.2020

 

More in Biletul zilei