Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis – 29.09.2020

Biletul zilei din tenis – 29.09.2020

 Biletul zilei din tenis – 29.09.2020 este format din doua evenimente care formeaza o cota de 2.28. Ambele partide pe care mizam au loc la turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Ieri am reusit sa inverzim 6 pronosticuri din 9 recomandate, bilantul din aceasta luna fiind 78 WIN, 31 LOST.

Promoții Pariuri Roland Garros

 

Pentru astazi am selectat doua partide care imi plac foarte mult si care consider ca au sanse mari de reusita.

Novak Djokovic  – Mikael Ymer

Partida dintre favoritul numarul 1 si numarul 80 in clasamentul ATP este programata sa inceapa astazi de la ora 15:00 pe arena PHILIPPE-CHATRIER, fiind al treilea meci al zilei pe aceasta arena. Sarbul Djokovic, proaspat castigator la Roma, este jucatorul mai valoros din aceasta confruntare. Acesta va incerca sa rezolve rapid partida, are returul de partea sa, una din armele cu care ii va pune mari probleme tanarului suedez. Mizez pe o confruntare in care Nole nu castiga mai mult de 18 game-uri, jocul tanarului Ymer fiind foarte oscilant in ultima perioada.

Aryna Sabalenka – Jessica Pegula

Partida dintre Sabalenka si Pegula este ultima partida care se va juca pe arena SUZANNE-LENGLEN astazi, nu inainte de ora 17:30, ora Romaniei. Mizam pe victoria jucatoarei din Belarus, aceasta facand o saptamana buna la Roma, fiind eliminata in semifinale de Svitolina in trei seturi. De cealalta parte, Pegula are doar trei meciuri neoficiale disputate  pe suprafata rosie, in luna Iulie. Pegula nu se simte deloc confortabil in disputele cu jucatoare de genul Arynei Sabalenka, jocul agresiv al jucatoarei din Belarus ii va pune mari probleme acesteia. Cred ca Pegula va avea probleme si in a se adapta conditiilor de joc, suprafata este extrem de lenta, umiditatea este foarte ridicata, americanca fiind obisnuita cu suprafetele rapide de joc.

AVANCRONICI PENTRU RESTUL PARTIDELOR CARE SE DISPUTA AZI

Biletul zilei din tenis – 29.09.2020

CITESTE SI

More in Biletul zilei