Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis 3.10.2020

Biletul zilei din tenis – 3.10.2020

 Biletul zilei din tenis – 3.10.2020 este format din trei evenimente care formeaza o cota de 3.09.  Dupa ultimele 2 zile din septembrie castigatoare, am inceput octombrie cu un bilet pierdut. Astazi am selectat de pe lista de recomandari partidele care imi inspira cea mai mare incredere. 

 

PONTURI TENIS ROLAND GARROS 3.10.2020 

Novak Djokovic – Galan Riveiros

Astazi, nu mai devreme de ora 17:00, este programata partida dintre numarul 1 mondial , Novak Djokovic si columbianul Galan Riveiros. Mizez pe un nou succes in minimum de seturi a lui Novak, la fel ca si in precedentele doua tururi. Djokovic a trecut foarte usor de Ymer si Berankis si ma astept sa o faca si astazi in fata lui Galan Riveiros, ajuns suprinzator in turul 3. Serviciul si returul lui Novak sunt la intaltime si la Paris, sarbul pierzandu-si serviciul doar de 2  ori in primele doua partide. De cealalta parte, columbianul Galan Riveiros a avut 48% procentaj la primul serviciu in partida cu Sandgren si 68% cu Norrie,  in 5 seturi. Mizez pe o partida in care Djokovic se impune in trei seturi scurte, mai ales ca nici serviciul doi al columbianului nu functioneaza foarte bine, Djokovic taxandu-l cu returul agresiv.

Fiona Ferro – Patricia Tig

Dupa meciul Irinei Bara cu Sofia Kenin, pe arena PHILIPPE-CHATRIER se va disputa partida dintre favorita gazdelor Fiona Ferro si jucatoarea din Romania Patricia Tig. Romanca aflata pe locul 58 in clasamentul WTA va avea o misiune extrem de dificila impotriva frantuzoaicei Ferro, care trece printr-o forma foarte buna pe zgura. Chiar daca Patricia vine dupa castigarea turneului de la Istanbul si dupa doua victorii la Paris in minimum de seturi, nivelul Fionei este mult peste ce a a aratat jucatoarea noastra. Ferro este o jucatoare foarte agresiva la retur, reuseste lovituri de dreapta foarte puternice si bine plasate. Dupa castigarea turneului de la Palermo aceasta s-a pregatit foarte mult pentru acest turneu, in turul precedent reusind sa o elimine pe Elena Rybakina in trei seturi. Mizez pe inca o partida castigata de favorita gazdelor, care practica in acest moment un joc mult mai complet decat jucatoarea noastra.

Christian Garin – Karen Khachanov

Pe terenul 14, nu mai devreme de ora 15:00, are loc partida dintre Garin si Khachanov. Se anunta un duel extrem de echilibrat, cei doi intalnindu-se pentru prima data in circuitul masculin. Pentru aceasta partida am ales pronosticul peste 3.5 seturi in meci. Ambii trec printr-o forma buna, un plus pentru Garrin care, vine dupa semifinale facute la turneul de la Hamburg. La Paris, jucatorul din Chile a trecut pana acum de Polmans si Kohlschreiber, cedand set cu ambii jucatori. De cealalta parte, Khachanov a reusit sa-i invinga pe Vesely in 4 seturi si Majchrzak in minimum de seturi. Chiar daca Garin porneste favorit si se simte mult mai bine pe zgura in acest moment, rusul Khachanov are destule arme cu care poate sa-i puna probleme jucatorului din Chile.

 

Biletul zilei din tenis 3.10.2020

 

 

CLICK AICI SI PLASEAZA BILETUL ZILEI LA BETANO !

CITESTE SI

More in Biletul zilei