Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis – 30.09.2020

Simona Halep vs Irina Begu: Cand se joaca, unde si cote la pariuri

Biletul zilei din tenis – 30.09.2020

 Biletul zilei din tenis – 30.09.2020 este format din doua evenimente care formeaza o cota de 1.94. Vom miza pe partida lui Rafa Nadal si pe duelul romancelor Begu si Halep. Ieri am reusit sa inverzim biletul zilei in cota 2.20, Djokovic si Sabalenka impunandu-se fara probleme.

 

AVANCRONICI PENTRU CELE MAI IMPORTANTE PARTIDE DE ASTAZI 

 

Rafael Nadal  – Mackenzie McDonald

Cu siguranta cel mai dezechilibrat duel are loc intre spaniolul Nadal si Mackenzie McDonald. Partida va incepe  la ora 15:00, ora Romaniei si este programata pe arena PHILIPPE-CHATRIER. Ibericul Nadal este un candidat serios la trofeu si in acest an. Supranumit regele zgurii, Rafa a trecut in turul precedent de Gerasimov pierzandu-si serviciul o singura data. Americanul McDonald se afla pe locul 236 in clasamentul ATP, fara realizari notabile in circuit. De asemenea, bilantul pe zgura al americanului in ultimele trei sezoane este negativ, acesta fiind un jucator care evolueaza mai mult pe hard. McDonald nu are nicio arma impotriva lui Nadal, suprafata de la Paris anulandu-i si serviciul, capitol la care sta cat de cat mai bine pe hard. Vad un duel la discretia spaniolului care, in opinia mea, se va impune in minimum de seturi la 6.

Simona Halep – Irina Camelia – Begu

A treia partida de pe arena SUZANNE-LENGLEN este duelul dintre Simona Halep si Irina Begu, partida programata sa inceapa la ora 16:00.

Vom avea parte de o confruntare mai echilibrata decat o arata cotele ?

Eu zic ca da. Ultima confruntare dintre cele doua a fost decisa in doua seturi, primul la tiebreak. Este adevarat ca Simona si-a imbunatatit foarte mult jocul de atunci insa, a aratat si in precedenta partida cu iberica Sorribes Tormo ca intra mai greu in meci. In partida cu jucatoare din Spania a avut nevoie de 3-4 game-uri pana a reusit sa loveasca puternic si sa simta cu adevarat mingea. Asa cum spuneam si ieri, anul acesta la Roland Garros conditiile sunt foarte speciale si difera de la meci la meci.  De cealalta parte, Begu a facut o partida foarte buna cu Teichmann, a reusit sa se impuna in trei seturi la capatul unei partide care a durat 2 ore si 30 minute. Irina si-a imbunatit vizibil jocul pe zgura, principalul capitol la care a lucrat fiind serviciul. Inafara setului pierdut la 0 cu Konta, aceasta a facut partide foarte bune la ultimele turnee. Cred ca este capabila sa acopere diferenta de valoare dintre ea si Simona, o cunoaste foarte bine pe Simona si stie armele acesteia.

Promoții Pariuri Roland Garros

Biletul zilei din tenis – 30.09.2020

CITESTE SI

More in Biletul zilei