Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Concurs Paysafe

3 X 50 Lei PAYSAFECARD
daca ghicesti scorul corect


Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul Zilei din Tenis 30 Mai

Biletul Zilei din Tenis 30 Mai

Biletul Zilei din Tenis 30 Mai

Programat inițial în perioada 23 Mai – 6 Iunie, Roland Garros 2021 va lua startul astăzi 30 Mai. Turneul de Grand Slam de la Paris se va încheia pe data de 13 Iunie.

Din păcate Simona Halep nu va participa la acest turneu, din pricina unor probleme musculare apărute la Roma.

Biletul Zilei din Tenis 30 Mai

Echipa GNT îți oferă Biletul Zilei pentru prima zi de turneu, la o cotă foarte atractivă (2.43). Este vorba de două partide de pe tablourile ATP respectiv WTA.

Emil Ruusuvuori – Mackenzie McDonald (ora 15.30)

În prima zi de la Roland Garros, pe tabloul masculin este programată o partidă interesantă. Aceasta se va desfășura între un finlandez care n-a câștigat niciun meci pe zgură în 2021, aflat însă în prima sută mondială – și un american care nu iubește suprafața roșie, dar are o serie de 3 victorii în minimum de seturi în calificările de la Paris.

McDonald (118 AT) este dat ca învingător cert de bookmakeri (cota 1,3) și chiar este posibil ca americanul să triumfe la final, dar, în mod cert, diferența nu este atât de mare între cei doi jucători. Ruusuvuori (74 ATP) pare capabil măcar să nu piardă cu 3-0, mai ales că este mai odihnit decât adversarul său. E un pariu de siguranță.

minim un set Ruusuvuori @ 1.45 la Superbet

Elena Vesnina – Olga Govortsova (ora 16.00)

Meci interesant între două jucătoare din spațiul sovietic. Elena Vesnina (Rusia) și Olga Govortsova (Belarus) n-ar fi trebuit să se înfrunte azi, în primul tur de la Roland Garros. Vesnina ocupă ocupă locul 1091 WTA. În mod normal, poziția nu-i dă dreptul să acceadă nici măcar în calificări. La 34 de ani, Vesnina, care vine după patru eșecuri la rând, este însă în sezonul de adio din tenis, iar organizatorii marilor concursuri oferă wild-carduri sportivilor care vin pentru ultima oară în carieră la turneele lor.

De pe locul 138, Olga beneficiază de postura de lucky loser. A cedat în ultima manșă a calificărilor, dar norocul i-a surâs și rămâne în concurs. Bookmakerii oferă o cotă uriașă la victorie pentru Govortsova, una de neocolit, bani pe jos, cum ar spune Șumudică.

Govorotsova castiga @ 1.68 la Netbet

Pariaza Biletul Zilei la o cota de 2.43

Ești pregătit de acțiunea de la Roland Garros? Oficialii din Franta au pregătit deja terenul, așadar spectacolul poate începe.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Biletul Zilei din Tenis 30 Mai”, îl poți distribui unui prieten pasionat de tenis. Tu ce vei paria astăzi?

More in Biletul zilei