Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis – 4.10.2020

Biletul zilei din tenis – 4.10.2020

 Biletul zilei din tenis – 4.10.2020 este format din doua evenimente  care formeaza o cota de 2.00.  Ieri biletul zilei in cota 3 a fost castigator, am reusit sa ne triplam suma pariata fara prea mari emotii. 

 

COTA 2 DIN TENIS PENTRU ASTAZI !

Alexander Zverev – Jannik Sinner

Vad o confruntare foarte echlibrata intre 2 jucatori NextGen. Chiar daca casele de pariuri il dau favorit pe Sasha Zverev, Sinner a demonstrat ca poate juca la fel de bine si pe zgura precum o face pe hard. Mizez pe un duel in care ambii jucatori vor castiga cate un set, cu game-uri lungi si puncte disputate. Forehand-ul si backhand-ul lui Sinner functioneaza foarte bine, au fost loviturile cu care a pus mari probleme adversarilor in aceasta saptamana de la Paris. Italianul a trecut fara sa cedeze set de Goffin, Bonzi si Coria. De cealalta parte, Zverev inca are probleme foarte mari cu serviciul si concentrarea. In momente importante ale jocului acesta greseste destul de mult si comite destul de multe greseli. Sinner este genul de jucator care speculeaza orice greseala a adversarului si care greseste destul de putin.

Elina Svitolina – Caroline Garcia

De la ora 15:30, Svitolina o va infrunta pe favorita gazdelor Caroline Garcia. Jucatoarea din Franta conduce cu 3-1 in cadrul intalnirilor directe, trei dintre ele desfasurandu-se pe hard. Svitolina face un sezon foarte bun pe zgura, 9 victorii si doar o infrangere in ultimele 10 partide disputate pe suprafata rosie. De cealalta parte, Garcia a castigat o singura partida pe zgura inainte de Roland Garros. Mizez pe o confruntare echilibrata, cu minim 19 game-uri jucate. Jucatoarea din Ucraina isi pierde concentrarea in anumite momentele ale partidei, permitand adversarelor sa castige puncte destul de usor. In toate partidele disputate pana acum s-a depasit destul de usor limita pe care mizam noi astazi. Caroline Garcia pare ca s-a acomodat foarte bine cu suprafata de la Paris, reuseste sa gaseasca unghiuri foarte bune cu lovitura de dreapta.

 

Biletul zilei din tenis – 4.10.2020

 

CLICK AICI SI PLASEAZA BILETUL ZILEI LA BETANO !

More in Biletul zilei