Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din Tenis – cota 17

ponturi tenis

Biletul zilei din Tenis – cota 17

Alex Iacob propune un bilet de cota 17 astazi, format din 12 evenimente importante ale tenisului mondial. Puteti regasi atat dueluri din WTA, cat si din ATP. Primele evenimente incep la ora 18:00, in timp ce ultimele sunt programate in noaptea de 2 spre 3 Septembrie 2020. Nu uitati de faptul ca in fiecare zi, tipsterii GNT acopera acest turneu. Gasiti alaturi de avancronicile partidelor importante si o lista de recomandari, cu rezultate foarte bune. Pentru cei care vor sa parieze in continuare pe fotbal, gasiti AICI meciul zilei din MLS!

Biletul zilei din Tenis – cota 17

US Open 2020 tocmai ce si-a deschis portile, iar spectacolul a inceput chiar din prima zi. Competitia se va desfasura in perioada 31 August – 13 Septembrie 2020, la New York. Sportivi importanti, printre care si Simona Halep, au decis sa spuna „pas” acestui prim Grand Slam de dupa pandemia de Coronavirus. Meciurile vor avea loc in USTA Billie Jean King National Tennis Center. Arena gazduieste acest mare turneu inca din anul 1978.

Putin mai jos aveti toate cele 12 evenimente de pe biletul zilei din tenis, din care va puteti inspira. Mult succes!

SUPERBET este casa de pariuri la care a fost jucat biletul. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

Bilet tenis cota 17

More in Biletul zilei