Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis in cota 4.00 | 20.07.2023

Biletul zilei din tenis in cota 4.00 | 20.07.2023

Salutare tuturor! Pentru astazi la biletul zilei din tenis am selectat 4 evenimente cu o cota totala de 4.00 din turneele de simplu masculin si simplu feminin ale acestei saptamani.

In aceasta saptamana avem turnee importante precum ATP BastadATP GstaadATP NewportWTA BudapestaWTA Palermo, Cupa Hopman si chiar WTA 125k Iasi din care incercam sa alegem meciurile perfecte pentru un nou bilet win.

De cand am inceput activitatea pe gnttips.ro, tenisul este unul dintre sporturile care ne-au generat constant profit si speram ca si in aceasta zi sa punem un bilet verde la colectie.

Biletul de ieri in cota 5.85 a fost win, cele 5 evenimente care au format aceasta cota frumoasa au fost castigatoare fara prea multe emotii si incercam sa continuam parcursul foarte bun din aceasta saptamana.

Ca totul sa fie mai usor pentru fiecare dintre voi, pe site-ul nostru gasiti numeroase oferte atat la pariuri sportive cat si la casino pe care nu trebuie sa le ratati.


PRONOSTICURI TENIS

1.Alexander Zverev – Thiago Moura Monteiro

  • Este o diferenta colosala de valoare intre cei doi jucatori, asta dupa ce Zverev este intr-o mare revenire de forma dupa accidentarea de anul trecut si reuseste sa castige meci dupa meci, in timp ce Monteiro incearca din greu prin turnee Challenger sa intre in top 100.
  • Zverev a avut un meci dificil cu Molcan unde s-a vazut nevoit sa cedeze setul doi in urma unor greseli venite pe baza relaxarii, insa sunt sigur ca astazi si-a invatat lectia si o sa castige lejer, cu 2-0 impotriva brazilianului.

2.Juan Pablo Varillas – Facundo Bagnis

  • Bagnis are un turneu care ii aduce aminte de tinerete cand era un jucator veritabil si punea probleme oricarui alt jucator, insa cred ca drumul sau la Gstaad se incheie astazi impotriva lui Varillas.
  • Jucatorul din Peru se afla intr-o perioada foarte buna pe aceasta suprafata asta dupa ce la Roland Garros s-a impus in fata lui Bautista si Hurkacz si cred ca astazi nu o sa aiba probleme cu argentinianul Bagnis. Este interesant si faptul ca la intalnirile directe din 5 meciuri pe zgura, Bagnis s-a impus doar o singura data.

3.Daria Kasatkina – Tatiana Prozorova

  • Jucatoarea de pe locul 11 mondial, Daria Kasatkina intalneste o jucatoare ce disputa in proportie de 90% doar turnee de ITF si se afla in prezent pe locul 236 mondial.
  • Este un dezechilibru total intre cele doua jucatoare si cred ca Prozorova nu poate castiga mai mult de 3-4 game-uri in acest meci de la Palermo.

4.Conny Perrin – Ana Bogdan

  • Am ales sa mizez pe putine game-uri in acest meci si asta pentru ca Ana Bogdan nu o sa mai repete greseala din meciul trecut unde a oferit reale cadouri si o sa incerce sa-si canalizeze energia si sa incheie rapid meciul.
  • Are obiectiv castigarea acestui turneu, asta dupa ce anul trecut a ajuns in finala si ca acest obiectiv sa fie realizabil are nevoie de meciuri scurte in faze de inceput ale competitiei.

Bilet in cota 4.00!!!

More in Biletul zilei