Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis in cota 5.85 | 19.07.2023

Biletul zilei din tenis in cota 5.85 | 19.07.2023

Salutare tuturor! Pentru astazi la biletul zilei din tenis am selectat 5 evenimente cu o cota totala de 5.85 din turneele de simplu masculin si simplu feminin ale acestei saptamani.
In aceasta saptamana avem turnee importante precum ATP Bastad, ATP Gstaad, ATP Newport, WTA Budapesta, WTA Palermo, Cupa Hopman si chiar WTA 125k Iasi din care incercam sa alegem meciurile perfecte pentru un nou bilet win.
De cand am inceput activitatea pe gnttips.ro, tenisul este unul dintre sporturile care ne-au generat constant profit si speram ca si in aceasta zi sa punem un bilet verde la colectie.
Ca totul sa fie mai usor pentru fiecare dintre voi, pe site-ul nostru gasiti numeroase oferte atat la pariuri sportive cat si la casino pe care nu trebuie sa le ratati.


PRONOSTICURI TENIS

1.Lorenzo Musetti – Matteo Arnaldi

  • Chiar daca Arnaldi este un jucator aflat la apogeul carierei, Musetti este de mult un tenismen consacrat care a ajuns pana pe locul 16 mondial dupa un parcurs incredibil la marile turnee si care cred ca nu o sa aiba probleme impotriva compatriotului sau.
  • Musetti conduce cu 2-0 la general in fata lui Arnaldi fara sa piarda vreun set si cred ca o sa-si mentina statistica directa in fata acestuia.

2.Anca Alexia Todoni – Jil Teichmann

  • Sunt putini care ii cunosc talentul tinerei romance de 18 ani, Todoni si se pare ca bookmakeri nu ii ofera niciun fel de sansa tenismenei mult mai valoroase Teichmann, insa tind sa cred ca se inseala.
  • Romanca este o jucatoare care imi aminteste de Rybakina la inceputurile carierei cu lovituri puternice atat de la fileu cat si de pe fundul terenului, si care cred ca astazi o sa faca o figura foarte frumoasa in fata elvetiencei.

3.Andreea Prisacariu – Tamara Zidansek

  • Pe Andreea o vad sa nu aiba niciun fel de sansa in fata lui Zidansek. Daca Todoni este o jucatoare ce promite Prisacariu trece printr-o perioada destul de slaba fara sa aiba performante notabile la nivel WTA.
  • Pe Zidansek o cunoastem cu totii si chiar daca este intr-o scadere de forma, cred ca o sa se impuna lejer, insa pentru o mai mare siguranta linia de total game-uri este usor de prins.

4.Emma Navarro – Camilla Rosatello

  • Avem un duel intre doua jucatoare diametral opuse. Daca navara spera ca dupa acest turneu sa intre in top 50, Rosatello se chinuie pe locul 363 mondial.
  • Singurul rezultat notabil in acest an pentru jucatoarea din Italia este victoria din etapa trecuta impotriva lui Golubic si din acest motiv cred ca meciul o sa se termine foarte scurt pentru Navarro.

5.Dominic Thiem – Hamad Medjedovic

  • In acest moment cei doi jucatori sunt foarte asemanatori atat la stil de joc, cat si ca forma de moment.
  • Din acest motiv mizez foarte mult pe un meci echilibrat cu multe game-uri in meci, posibilitatea de a se disputa 3 seturi fiind foarte mare.

Biletul zilei din Tenis!!!

More in Biletul zilei