Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis US Open – 1.09.2020

Biletul zilei din tenis US Open – 1.09.2020

Pe langa lista de Ponturi US Open pentru a doua zi, am ales sa formez si Biletul zilei din tenis US Open in cota 5.33, plasat la BETANO. 

Biletul zilei din tenis US Open este format din trei evenimente care se disputa la turneul WTA US Open 2020 de la Flushing Meadows. Pentru astazi, am incercat 3 pariuri mai speciale, ne vom baza pe numarul de asi si duble greseli. Primele doua partide de pe biletul nostru vor incepe la ora 18:00, ora Romaniei. Partida dintre Konta si Watson va incepe nu mai devreme de ora 19:30.

Garbine Muguruza US Open

 

  • Primul meci pe care ne vom baza este confruntarea dintre Nao Hibino si Garbine Muguruza. Fara meci din luna Februarie, iberica revine in circuit la US Open. Va infrunta o jucatoare pe care a mai invins-o de 2 ori pana acum, fara prea mari probleme. Jocul ibericei inainte de pandemie era destul de solid, este o jucatoare inalta, cu un serviciu foarte bun, care se simte foarte bine pe suprafata rapida, sa nu uitam ca este finalista AO 2020. Am ales pentru aceasta partida pariul Peste 4.5 asi Muguruza datorita serviciului pe care aceasta il detine si faptului ca Hibino nu este o jucatoare care sa puna mari probleme la retur.

VEZI AICI LISTA PONTURI US OPEN 2020 PENTRU MECIURILE DE ASTAZI

  • De la aceeasi ora, 18:30, romanca Sorana Cirstea o infrunta pe Cristina McHale. Pentru aceasta partida am ales sa pariez pe duble greseli comise de jucatoarea noastra. In ultimele partide, aceasta a depasit destul de usor limita setata astazi de cei de la Betano. McHale se afla in forma mult mai buna si cred ca-i va pune probleme jucatoarei noastre care se va afla mai mereu in presiune si va forta serviciul, unul destul de problematic in ciuda suprafetei rapide pe care se joaca.

 

  • Ceva mai tarziu, de la ora 19:30, Konta si Watson se vor duela pentru un loc in turul urmator al turneului. Va fi a patra intalnire dintre cele doua, in ultimele 3 Konta impundandu-se in minimum de seturi. Johanna se simte foarte bine in SUA, a facut semifinale saptamana trecuta la Cincinnati, serviciul si returul i-au functionat destul de bine. La aceasta partida am ales sa mizez pe serviciul jucatoarei mai slab cotate pentru aceasta partida, am pariat sub 4.5 asi trimisi de Watson. Jucatoarea din Marea Britanie nu trece prin cea mai buna forma, in general fiind o jucatoare care nu trimite multi asi. In ultimele partide aceasta a trimis 2 asi cu Pera, 0 cu Brady, 2 cu T.Maria, cred ca nici astazi nu va depasi limita impusa de cei de la Betano. 

 

PARIAZA BILETUL ZILEI DIN TENIS LA BETANO, CASA CU CELE MAI MULTE SPECIALE PE TENIS !

Biletul zilei din Tenis US Open – 1.09.2020 jucat la BETANO

 

More in Biletul zilei