Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul zilei din Uefa Champions League 05.03.2019

Bilet Champions League 07.07.2021

Biletul zilei din Uefa Champions League 05.03.2019

Se pare ca avem foarte multe optiuni pentru partidele din Uefa Champions League si asa si trebuie, mai ales ca venim dupa o perioada foarte buna.

Trebuie sa profitam de meciurile din Uefa Champions League, iar pe langa cota 2, am mai pregatit acest bilet in cota 3 si sper sa va placa. Nu este foarte complicat si am incercat sa il gandesc logic, mai ales dupa ce am vazut in mansa tur. Cel mai probabil vom aveam parte de un meci care pe care pe ”Signal Iduna Park, acolo unde Dortmund are nevoie de o minune pentru a se califica. Ne bazam pe entuziasmul celor de la Ajax, o echipa ce are in componenta lotului foarte multi jucatori talentati si tehnici, iar in final ne bazam pe eficienta PSG-ului de pe teren propriu, o echipa ce nu va risca prea mult, insa nici nu va sta la cutie timp de 90 de minute. Gasiti putin mai jos optiunele mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Afla cum poti profita la maxim de partidele din Uefa Champions League – CLICK!

Bilet UCL: 

Trebuie sa luati in calcul si bonusul de bun venit, 100% la prima depunere pana in 500 RON, astfel puteti profita la maxim de partidele din Uefa Champions League. Apasa pe butonul de mai jos si plaseaza optiunele preferate!

INCASEAZA BONUSUL SI PLASEAZA BILETUL>>>

More in Biletul zilei