Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei cota 13 cu meciuri din Europa League

Biletul zilei

Biletul zilei cota 13 cu meciuri din Europa League

Joi 20.02.2020 este zi cu fotbal spectacol in Europa League, astfel ca echipa Gnttips.com a pregătit si un bilet in cota 13 alcătuit din 10 meciuri.

1. CFR Cluj – Sevilla. Ma aștept la un joc inchis in prima parte a meciului. Nici o echipa nu cred ca se va risca foarte mult mult in prima repriză, astfel ca pronosticul propus este sub 1.5 goluri in primele 45 de minute de joc.

2. Brugge – Man. United. Englezii sunt o echipă mai experimentată si cu un lot mai valoros. Ambele echipe sunt intr-o formă buna, dar Premier League este net superior campionatului din Belgia. Ma astept ca United sa trateze cu maximă seriozitate acest meci si sa-si respecte statutul de echipa mare. Așadar mizez pe un X2.

3. Copenhaga – Celtic. Danezii vin dupa o înfrângere in campionat cu Esjberg, primul meci dupa pauza competițională.
De partea cealaltă Celtic merge ceas, având 9 victorii consecutive, in care de fiecare data a marcat de cel putin 2 ori. Așadar ofensiva functioaneaza destul de bine, asa ca mizez pe faptul ca si in acest meci vor marca.

4. Frankfurt – Salzburg. Avem o confruntare cu 2 echipe ce practică un fotbal ofensiv, ce ne oferă meciuri spectaculoase cu multe goluri.
Mizez pe un joc deschis, in care in mod normal ar trebui sa vedem minin un gol in prima repriză.

5. Getafe – Ajax. 15 din ultimele 20 de meciuri ale celor de la Getafe si 17 meciuri din ultimele 20 ale celor de la Ajax s-au terminat cu minin 2 goluri. Ma astept ca si in acest meci statistica sa ne ajute si sa avem parte de un meci cu minin 2 goluri.

6. Ludogoret – Inter. Bulgarii au o echipa frumoasa, dar in fata celor de la Inter e greu de crezut ca vor putea face mare lucru. Italienii sunt la cel mai bun sezon al lor de multă vreme incoace, cu foame de performanță asa ca nu vad sa le dea prea mari sanse celor de la Ludogoret.

7. Shakhtar – Benfica. Ucrainienii au avut un stagiu de pregătire foarte intes si cu rezultate pozitive. Benfica vine cu moral scazut un Ucraina dupa 3 rezultate negative in ultimele meciuri. Portughezii stau cam slab in defensivă si ma aștept sa primească cel putin un gol si in acest meci.

9. Alkmaar – Linz. Din nou un meci cu 2 echipe ce practica un fotbal deschis si ofensiv. Marcheaza mult dar si primesc goluri, astfel ca 18 din ultimele 20 de meciuri jucate de Alkmaar si 16 din ultimele meciuri jucate de Lask s-au terminat cu minin 2 goluri. De ce sa nu se întâmple acest lucru si acum?!

10. Leverkusen – Porto. Incheim biletul cu un ultim meci foarte intersant, 2 echipe puternice de la care așteptăm minin 2 goluri in meci.
Si aici statistica este de partea noastră. In 17 din ultimele 20 de meciuri jucate de Leverkusen si in 18 din ultimele 20 meciuri jucate de Porto am avut parte de minin 2 goluri.

Biletul zilei Europa League se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ti deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Biletul zilei