Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei format din 3 partide din Bundesliga 22.05.2020

Biletul zilei

Biletul zilei format din 3 partide din Bundesliga 22.05.2020

Salutare tuturor prieteni. Incepem weekendul cu un bilet interesant format din 3 evenimente.

Am avut parte din nou de o saptamana in care nu am postat. Nu am vrut sa fortez oferta, mai ales ca am reusit sa adaugam un plus contului nostru. Sa nu uitam ca am reusit sa prindem un bilet si o recomandare in cota 2.45.

[kindred id=”70466″ event_id=”1006358355″]

Incepem sa ne facem o idee despre ritmul din Bundesliga, asa ca vom putea sa ne formam bilete din ce in ce mai interesante. Un lucru pe care l-am observat este ca echipele au probleme mari in a doua parte a jocului. Lipsa antrenamentelor din aceasta pauza competitionala se resimte, astfel in a doua parte a jocului avem parte de foarte multe greseli in defensiva.

Ne incepem biletul cu meciul dintre Hertha si Union Berlin, o confruntare interesanta din punctul meu de vedere. Hertha vine dupa o victorie categorica obtinuta in deplasare, pe cealalta parte Union nu a reusit sa faca mare lucru in fata liderului Bayern Munchen, desi nu a jucat rau. In aceasta partida ne vom baza pe avantajul terenului propriu, dar si pe moralul celor de la Hertha. Ibsevic, Cunha sau Piatek pot face in orice moment diferenta.

Avem pe biletul nostru si doua pronosticuri simple, avand in vedere cele doua confruntari. Vorbim aici despre Wolsfburg – Dortmund si despre Gladbach – Leverkusen. Sunt formatii ce nu ne-au dezamagit etapa trecuta. Un lucru ce trebuie mentionat este ca toate cele 4 echipe au reusit sa castige in weekendul trecut.

Joaca acum biletul si incaseaza cele doua bonusuri din acest weekend – 10 RON fara depunere & pana la 500 RON instant>>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei