Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul Zilei GNT – 08.10.2020

Biletul Zilei GNT – 08.10.2020

Este ziua echipelor nationale sa iasa in relief, 16 dintre acestea se vor duela in cele opt meciuri din barajul pentru EURO 2020. Islanda – Romania este meciul care ne intereseaza intr-o mare masura si este un eveniment nelipsit biletului nostru.

Biletul Zilei GNT – 08.10.2020

SAIU

Romania s-a simtit bine in luna octombrie, reusind sa stea departe de esec in meciurile sustinute in octombrie. In 2012 suferea Romania ultimul esec intr-un meci oficial sau amical disputat in luna aceasta. Radoi este neinvins pe banca, are un egal si o remiza, dar cel mai important este ca echipa joaca fotbal, are ocazii de poarta si marcheaza.

Jocul in banda a parut ca functioneaza, aspect care ma face sa ma incred in puterea jucatorilor din flancuri. Astfel, cred ca acestia pot aduce Romaniei cel putin patru lovituri de la coltul terenului.

Islanda – Romania: Romania peste 3,5 cornere, cota 1.51 la Betano

Marco

Ungaria este net superioara Bulgariei in aceasta partida. Maghiarii au reusit sa trimita o formatie in grupele UEFA Champions League – Ferencvaros. De partea cealalta, Bulgaria nu mai are performante nici la nivel de nationala, nici la nivel de echipa de club. Cu experienta lui Szalai in atac sau a lui Gulacsi intre buturi, maghiarii ar trebui sa isi asigure calificarea.

Bulgaria – Ungaria: Calificare Ungaria, cota 1.55 la Betano

CLICK AICI PENTRU A PARIA BILETUL ZILEI DE LA STAFF-UL GNT

CITESTE SI

More in Biletul zilei