Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei in cota 6.30 din fotbal 10.04.2022

Super 8 la 888sport: 8 predicții corecte îți aduc 10.000 RON

Biletul zilei in cota 6.30 din fotbal 10.04.2022

Salutare tuturor prieteni! Dupa sondajul de aseara, am fost convins sa va propun pentru astazi si biletul zilei din fotbal. Am adaugat cele mai interesante 5 evenimente din oferta caselor de pariuri online pe un bilet si l-am plasat.

Biletul de astazi am decis sa il plasez la 888sport, acolo unde avem un bonus la depunere de 100% pana la 1000 RON. Partea cea buna este ca bonusul se ruleaza foarte usor, dar pentru asta o sa iti las aici recenzia pentru a putea vedea toate informatiile.

De asemenea, in ultimele doua saptamani s-a implementat si un concurs foarte interesant. Super 8 este un concurs în care sunt alese 8 meciuri, iar fiecare jucător va trebui sa aleagă un rezultat de tipul 1, X sau 2. Cei ce intuiesc corect rezultatele partidelor intră în cursa pentru câștigarea a 10 MII DE LEI! În plus, fiecare predicție corectă îți aduce 5 RON Freebet! Partea interesanta ca este ca poti participa fara nicio depunere doar prin link-ul special de mai jos.

PARTICIPA SI TU ACUM LA SUPER 8

De asemenea pentru duelul de astazi dintre Manchester City vs Liverpool, avem si niste super cote. Sunt sigur ca sunt foarte multi interesanti sa plaseze un pronostic pe echipa favorita. Daca tot e sa o facem, putem profita de urmatorele cote.

Cote marite Manchester City vs Liverpool
Cote marite Manchester City vs Liverpool: poti castiga 250/525 RON!

Manchester City vs Liverpool este „meciul meciurilor” din acest final de sezon. Tensiunea va atinge cote uriase si cu siguranta ambele formatii sunt setate pe victorie.

JOACA ACUM PE FAVORITA TA & PROFITA DE COTA MARITA

Biletul zilei in cota 6.30 din fotbal

Daca ai luat in considerare sa profiti de toate cele de mai sus, acum este timpul sa plasezi si un bilet cu adevarat interesant. Avem o cota foarte buna pe care am obtinut-o din cele 5 evenimente selectate. Sunt sigur ca o sa gasiti foarte multe pronosticuri pe placul vostru. Desigur, daca doriti sa modificati biletul o puteti face dupa bunul plac. Dar ce pot spune, este ca fiecare eveniment are o miza foarte importanta si ca avem sanse mari de a prinde acest bilet. Bafta multa tuturor!

CITESTE SI

More in Biletul zilei