Connect with us

Biletul zilei

BINEEE! IERI AM FOST CÂȘTIGĂTORI! DORU CRĂCIUN JOACĂ ASTĂZI ÎN COTĂ 6.00

Biletul zilei

BINEEE! IERI AM FOST CÂȘTIGĂTORI! DORU CRĂCIUN JOACĂ ASTĂZI ÎN COTĂ 6.00

Ieri am avut parte de o zi excelenta și am reusit să bifăm Biletul Zilei EURO 2020. Croații au câștigat cu scorul de 3-1, iar Anglia s-a impus la limită – scor 1:0. Golul a venit pe filiera Grealish – Sterling.

PONTURI, AVANCRONICI & INFORMATII  EURO 2020>>>

Biletul Zilei din fotbal – Spania este obligată să câștige

Astăzi ne bucurăm de ultimele 4 partide din faza grupelor. Spaniolii au dezamăgit crunt și au înregistrat doar două remize, iar victoria le este impusă astază de către suporteri. Aceștia trebuie să atace din primele minute, iar Alvaro Morata si Gerard Moreno trebuie să își intre în ritm.

În celălalt meci al grupei le avem pe Suedia și Polonia. Nordicii sunt deja calificați, însă cu siguranță își doresc prima poziție în grupă. Ne așteaptă o partidă echilibrată, în care polonezii cel mai probabil vor forța pe final.

Germania are teoretic un meci facil pe teren propriu, contra naționalei ce a scos un punct cu campioana mondială – Franța. De partea cealaltă, francezii deja calificați – se vor menaja pentru optimile de finală. Portugalia trebuie să evite înfrângerea, așadar ne așteaptă un duel echilibrat.

INCASEAZA 43 RON FARA DEPUNERE & PLASEAZA BILETUL ACUM>>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei