Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Bonus 25% pentru biletul zilei din fotbal 07.02.2023

Biletul zilei

Bonus 25% pentru biletul zilei din fotbal 07.02.2023

Salutare tuturor prieteni! Avand in vedere ca in aceasta saptamana nu prea gasim optiuni in oferta caselor de pariuri online, atunci si mizele noastre o sa scada. Dupa o scurta analiza am reusit sa gasesc cateva evenimente pentru a forma biletul zilei din fotbal.

Lucrurile au mers excelent pentru noi in weekend si am reusit sa obtinem un profit excelent din biletele plasate. Chiar si asa nu o sa fortam prea tare in aceasta saptamana intermediara. Nu avem niciun motiv sa o facem, insa putem plasa niste mize mici pentru a urmari partidele. Spre exemplu pe biletul de astazi o sa gasiti 6 selectii din oferta Las Vegas.

Dupa cum bine stiti, am reusit din nou sa obtin pentru voi un bonus de 25% ca sa faca lucrurile mult mai interesante. In plus, aveti la dispozitie 123 rotiri gratuite + pachetul cu 900 RON bonus de bun venit. Aveti butonul de mai jos disponibil si imediat dupa cum va faceti cont o sa aveti acces in sectiunea „Ponturile zilei”, acolo unde o sa gasiti bilete recomandate de GnT Tips. Let’s go!

Biletul zilei din fotbal – Bonus 25% oferit de Las Vegas

CITESTE SI

More in Biletul zilei