Connect with us

Biletul zilei

Bonus dublu in cota 1000 la Fortuna Online 30.11.2019

Bilet Bonus Dublu - GNTTIPS

Bonus dublu in cota 1000 la Fortuna Online 30.11.2019

Stati linistiti, nu aveti vedenii, este adevarat, am pregatit un bonus dublu la Fortuna online in cota 1000. Pentru acest bilet am selectat 20 de evenimente, plus cota 2.00 bonus AKO.

In acest weekend vom incerca sa fim mult mai curajosi cu biletele formate din mai multe evenimente. Totusi, nu vom avea batai de cap pentru miza pe care o vom plasa este foarte mica si nu o sa ne afecteze deloc bugetul. Cand plasam astfel de bilete trebuie sa fim constienti de un singur lucru, acela ca norocul reprezinta un factor foarte important.

Cred ca cu totii ne-am dori sa prindem un bonus dublu si sa ne bucuram de bani intr-o vacanta frumoasa,  insa trebuie sa recunoastem ca este foarte dificil sa prinzi un astfel de bilet, insa hai sa fim optimisti si sa incercam sa JUCAM. Avem 20 de evenimente, o cota de 1000+ si un freebet in valoare de 100 RON oferit de catre Fortuna online. Folosim fiecare avantaj in favoarea noastra!

Despre AKO

Una dintre cele mai interesante lucruri de pe site-ul celor de la Fortuna online(vezi oferta) este multiplicatorul de cote numit AKO. Adaugi pe bilet multiplicatorul de cote si poti castiga pana la 100% mai mult. Atentie, nu exista restrictie de cota pe online, fata de offline, d-asta pe biletul de mai jos o sa observati si cote de 1.20 sau mai mici.

Avem meciuri foarte interesante acest weekend, asa ca am selectat meciuri din cele mai importante campionate din Europa si nu numai. Trebuie sa luam in calcul si faptul ca echipele vin dupa etapele din Uefa Champions League, respectiv Europa League, asa ca este posibil sa avem parte de surprize.


 

Despre Freebet

Black Friday la pariuri

Daca luam in calcul faptul ca avem un freebet de 100 RON, atunci putem gandi altfel biletele. Vorbesc despre oferta de mai jos, asa ca pe langa bonusul dublu putem sa mai plasam si un alt bilet de pe site-ul GnT Tips. Bilete si recomandari fotbal>>>

Daca plasezi pariuri de minim 100 RON, iar cotele depasesc per total 1.70, atunci este perfect. Da click aici pentru ca pe langa freebetul de la Fortuna(vezi oferta), poti incasa 500 de RON bonus. Folosesti acest avantaj pentru tine.

Bonus dublu Fortuna online

Inregistreaza-te cu un singur click, incaseaza freebetul de aici si bonusul instant de 500 RON la prima depunere – Foloseste acest avantaj in favoarea ta!

CITESTE SI

More in Biletul zilei