Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Bonus dublu la Fortuna Online 21.04.2019

Bonus dublu la Fortuna Online 21.04.2019

Salutare tuturor. O sa ne mai incercam de cateva ori norocul cu acest bonus dublu online pentru ca mi se pare destul de interesant.

Una dintre cele mai interesante lucruri de pe site-ul celor de la Fortuna online este multiplicatorul de cote numit AKO. Adaugi pe bilet multiplicatorul de cote si poti castiga pana la 100% mai mult. Atentie, nu exista restrictie de cota pe online, fata de offline, d-asta pe biletul de mai jos o sa observati si cote de 1.20 sau mai mici.

Pentru biletele AKO cu un numar de selectii cuprins intre 3 si 20, vei primi mariri ale castigurilor, incepand cu 5% pentru cele cu 3 selectii, dupa cum urmeaza:

Un mare avantaj pentru Fortuna online pe langa bonusul de bun venit, 300 RON cashback, ar fi acest multiplicator de cote. Indiferent de cotele de pe biletul tau, daca o sa ai minim 20 de evenimente o sa poti sa folosesti acest multiplicator, astfel castigul tau o sa fie dublat. Atentie, nu ai voie sa selectezi evenimente de la Fortuna plus.

Daca vrei sa joci si tu un astfel de bilet la Fortuna online trebuie sa selectezi din partea dreapta a meniului multiplicatorul de cote si apoi sa selectezi cota corespunzatoare numarului de pronosticuri de pe biletul tau. Daca te simti norocos te provoc sa apesi pe butonul de mai jos, sa plasezi un bonus dublu si sa mi-l trimiti in privat!

PLASEAZA ACUM BILETE CU BONUS DUBLU LA FORTUNA ONLINE>>>>

AI 300 RON CASHBACK SI UN PARIU FARA RISC – CLICK>>>

More in Biletul zilei