Connect with us

Biletul zilei

Câți EURO vrei să câștigi astăzi? Doru Crăciun a pariat pe o Cotă: 4.81

Biletul zilei

Câți EURO vrei să câștigi astăzi? Doru Crăciun a pariat pe o Cotă: 4.81

Suma tuturor respectelor fratilor. Doru Craciun este aici sa va ofere noi ponturi pariuri de care puteti profita. Euro 2020 a debutat cu o victorie foarte spectaculoasa a italienilor, astfel ca avem curaj sa propunem cateva pariuri interesante.

Cati EURO vrei sa castigi astazi? 

Daca in urma cu doua zile am decis sa va ofer cateva pariuri antepost, astazi am zis sa intram in paine cu un bilet format din 3 evenimente. Desigur, selectiile mele ne aduc o cota generoasa de 4.81. Din acest motiv, o sa va spun ca puteti plasa doar evenimentele ce va ofera incredere. Insa, zic sa vedem despre ce partide de la EURO 2020 este vorba si cum putem profita de ofertele caselor de pariuri online.

Primul duel de maine incepe la ora 16:00, este vorba despre meciul dintre Tara Galilor si Elvetia. Un meci foarte important din grupa A, avand in vedere ca Turcia a pierdut cu scorul de 3-0, in fata Italiei. Drept urmare, cred ca vom avea parte de un foarte tensionat. Tara Galilor stim foarte bine ca nu dispune de foarte multe resurse. Chiar daca are un Gareth Bale sau un Ramsay, nu o sa fie suficient. Din acest motiv si tinand cont si de statisticile din preliminarii vom merge un un pronostic special.

Danemarca vs Finlanda este un duel cu adevarat interesant si merita urmarit. Daca stam sa analizam cele doua loturi, o sa observam un plus considerabil in favoarea danezilor. Acestia dispun de jucatori ce sunt de baza la echipele de club. Totusi, cred ca nu vom avea un meci foarte deschis pentru ca Finlanda a demostrat ca se poate apara foarte bine. Din acest motiv, o sa mergem pe un combo in acest duel din grupa B.

Incheiem cu ultimul meci de astazi, Belgia vs Rusia. Un meci ce nu o sa fie deloc usor pentru Lukaku & Co. Una dintre informatiile importante este ca meciul se va desfasura la Sankt Petersburg. Din acest punct de vedere, rusii vor avea un avantaj, insa nu cred ca o sa fie suficient. Rusia are o echipa solida, insa sufera destul de mult in defensiva. Imi este cred ca pot opri o ofensiva precum cea a Belgiei. Din acest motiv, am selectat un combo foarte safe din punctul meu de vedere. Belgia sa nu piarda, eu zic ca este un pronostic realizabil, apoi nu cred ca vom avea un spectacol total fara Kevin de Bruyne in teren.

PLASEAZA BILETUL ZILEI & INCASEAZA 500 RON BONUS>>>

Câți EURO vrei să câștigi astăzi? Doru Crăciun a pariat pe o Cotă: 4.81

Nu uita sa invarti Roata Norocoasa si Azi – Gratuit!

Roteste Gratuit Acum!

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei