Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Champions League – Biletul zilei jucat la Betone

betone 135 bonus

Champions League – Biletul zilei jucat la Betone

Astazi revine in prim plan UEFA Champions League, competitia pe care fanii fotbalului o asteapta atat de mult. Oferta este una bogata, fapt pentru care colegul meu Gabriel a decis sa plaseze din nou Biletul Zilei la Betone.

Champions League – Biletul zilei jucat la Betone

Avem foarte multe optiuni de pariere, fapt pentru care am gasit cateva pariuri speciale si unele combo extrem de interesante.

Incepem devreme, la ora 19:55. Zenit si Club Brugge se intalnesc intr-un duel echilibrat, ce ar putea aduce faulturi si implicit cartonase galbene. Cele doua formatii vor da totul pentru un debut cu dreptul, iar duritatea cu care evolueaza rusii este cunoscuta. Continuam la ora 22:00, cu alte 4 dueluri tari. Rennes si Krasnodar trebuie sa profite de aceasta infruntare si au nevoie de toate cele 3 punct,e inc onditiile in care din aceasta grupa mai fac parte Chelsea si Sevilla.

Lazio arata mult mai modest in aceasta stagiune, iar Ciro Immobile pare doar o umbra a atacantului ce uimea Europa sezonul trecut. Nu in ultimul rand, vom merge pe doua pariuri combo care le au in plan pe Leipzig si PSG. Vorbim de doua formatii gazda net superioare, ce in mod normal nu pot pierde diseara.

Plaseaza acum biletul zilei si profita de cotele celor de la Betone>>>

Biletul Zilei UEFA Champions League – Betone

Betone – Bonus 135% pentru cunoscatori!

Oferta de pe terminalele Betone vă propune cele mai mari cote de pe piață. Agențiile BetOne pot fi găsite și în incinta sălilor Las Vegas Games.

Betone își conectează jucătorii la cele mai mari câștiguri. Bonusul de 135 % reprezintă acum cea mai mare provocare. În drumul spre marele câștig, Betone  își recompensează jucătorii cu fiecare meci în plus adăugat pe bilet. Simte adrenalina celor mai bune cote, construiește biletul perfect, iar jucătorul care bifează cele 20 de evenimente, își va mări profitul cu 135 %!

Surprizele nu se opresc aici. Bonusul pentru jucătorii din agențiile Betone  va crește cu 5% si 10% pentru biletele cu minim șase evenimente. Cei mai curajoși jucători vor primi cu 60 % mai mult la 15 evenimente marcate pe bilet, iar câștigul se dublează la 19 meciuri bifate pe bilet!

Dovedește că te pricepi la pariuri sportive, analizează oferta Betone , bucură-te de cele mai bune cote, trăiește experiența unică din agențiile noastre si pune mâna pe marele câștig, bonusul de 135%.

Vezi aici detaliile acestui Bonus de 135%>>>

More in Biletul zilei