Connect with us

Biletul zilei

Comunitatea se implica : Vezi aici biletul in cota 35 pentru weekend

Bilet de weekend

Salutare, prieteni ! Revenim cu “episodul patru” din sectiunea “Comunitatea se implica” iar pentru acest weekend avem un bilet in cota 35 alcatuit exclusiv de catre membrii comunitatii noastre de pe INSTAGRAM.

La inceputul saptamanii am facut un sondaj pe Instagram in care va intrebam daca doriti sa facem biletul de weekend al comunitatii de acolo. Multi dintre voi ati reactionat pozitiv la aceasta propunere, asa ca i-am dat drumul. In 24 de ore am primit pronosticurile pe care le gasiti in biletul de mai jos. Bilet in cota 35 instagram

Ne asteptam ca pe viitor sa se implice mai multa lume, si de ce nu, sa facem un bonus dublu la FORTUNA. Pariorii comuntiatii noastre au avut de unde alege deoarece, in acest weekend avem o multime de evenimente interesante. Pe bilet, regasim dupa cum puteti observa, ponturi din cele mai importante campionate ale Europei, pariorii bazandu-se pe cele mai important meciuri din acest weekend.

PLASEAZA BILETUL LA BETANO SI AI BONUS 100% LA DEPUNERE.

Daca nu ai dat inca follow paginii noastre de instagram, te asteptam sa o faci! Gasesti acolo cele mai noi stiri din lumea sportului, ultimele transferuri, promotii de care aflii prima data acolo, te anuntam mereu cand apare ceva nou pe site si in curand concursuri.

CITESTE SI

More in Biletul zilei