Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Comunitatea se implica: Vezi aici doua bilete recomandate din fotbal 21.12.2019

Bilet de weekend

Iata ca inevitabilul se produce pe site-ul comunitatii noastre, asta dupa ce doi pariori au decis sa ne impartaseasca biletele pe grup, dar si sub forma de articol.

V-am spus in repetate randuri si iata ca ne tinem de cuvant de fiecare data. Pentru noi feedaback-ul vostru conteaza, asa ca am tinut cont de propuneri, iar astazi vom vedea in premiera doua biletele recomandate de catre doi membrii din comunitatea GnT Tips.

Evenimentele din acest weekend sunt extrem de interesante, asa ca cei doi pariori au avut de unde alege. O sa regasim pe biletele lor ponturi din cele mai tari campionate din Europa si putem spune asta si despre cotele pe care le-au ales. Acestia au decis sa plaseze biletele la Betano(vezi oferta), acolo unde au reusit sa obtina cele mai bune cote de pe piata.


Biletul lui Mișhu 

Mișhu este mai nou in comunitatea noastra, insa este un parior cu experienta in domeniu. Calitatile sale de parior il ajuta sa formeze astfel de bilete, mai ales ca este un parior minutios. Un lucru este sigur, in de-alungul anilor, Mishu s-a ”jucat” cu cotele de pe piata pariurilor. Acestea fiind spuse, a ramas doar sa vedem daca si inspiratia este de partea sa in acest weekend.

Inregistreaza-te cu un singur click si incaseaza bonusul de Craciun – Aici te asteapta multe surprize si cele mai mari cote de pe piata>>>

Biletul lui Emi

Emi sau Emran cum il mai stiu baietii din Rahova este un parior vechi in comunitatea GnT Tips. Putem spune ca face parte din vechea garda, asa ca am incredere ca biletele postate sunt de calitate. Aici avem de a face cu un parior curajos, un parior plin de adrenalina, ce cred ca intr-o zi o sa dea lovitura aia mare in pariuri. A reusit sa bifeze multe bilete interesante, dar in acelasi timp a pierdut bilete incredibile, cote uriase ce ii puteau aduce multa satisfactie. Hai sa urmarim impreuna acest bilet si sa vedem daca inspiratia este de partea sa in acest weekend.

[kindred id=”56897″ event_id=”1005561143″]

 

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei