Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Baschet

Cota 2 din baschet 24.04.2023

Cota 2 din baschet 24.04.2023

Salutare tuturor! De ceva vreme tot analizez o schema de joc pentru meciurile de baschet si ideea incepe sa prinda contur. Majoritatea pariorilor au tendinta de a paria total puncte peste si de aici si liniile au ajuns extrem de mari, iar procentul ca acestea sa iasa sub a crescut considerabil.

Drept exemplu avem un meci din Germania dintre Gottingen si Chemnitz, unde cea mai mica linia de total este 161.5, iar cea mai mare este de 181.5. Consider ca oricat de over ar fi meciul acesta, o diferenta de 20 de puncte in baschet este colosala si ai nevoie doar de un sfert de maxim 40 de puncte ca pronosticul tau sa fie castigator.

O sa revin zilnic cu 3 meciuri din acest sport alese pe baza statisticii, toate avand ca pronostic sub total puncte, cu valoarea cea mai mare.

Ca totul sa fie mai usor, aveti la Superbet bonusul de 500 de lei de bun venit care va poate ajuta in a face profit pe aceste evenimente din baschet, asa ca haideti sa-i dam drumul.

PONTURI DIN BASCHET

Gargzdai – Siauliai

 • Primul meci ales pentru cota 2 din baschet, este un meci din campionatul Lituaniei, intre doua dintre cele mai slabe echipe.
 • Gargzdai este ocupanta locul 11, penultima din campionat care a reusit in 28 de meciuri doar 6 victorii.
 • Este o echipa care marcheaza foarte putin, in ultimele 10 meciuri avand o medie de putin peste 70 puncte marcate.
 • Siauliai este echipa de pe locul 9, o echipa care a castigat 11 din cele 28 de etape si care la fel ca echipa gazda se lupta pentru a nu retrograda.
 • Este adevarat, Siauliai marcheaza mai mult decat Gargzdai, dar asta in meciurile de acasa pentru ca in deplasare foarte rar marcheaza peste 80 de puncte.
 • In cele 2 meciurile directe Siauliai a obtinut o victorie cu un numar foarte mic de puncte 78-76, in timp ce ultimul meci s-a terminat egal 80 la 80, insa din nou sub media de astazi.
 • Pronosticul pentru acest meci este sub 169.5 puncte la o cota de 1.45, asta pentru ca sper sa fie un meci de uzura, unde niciuna dintre cele doua echipe nu o sa riste prea mult, punctele fiind foarte importante pentru ambele.

Cedevita Olimpija – Crvena Zvezda

 • ABA League este o competitie care ofera meciuri impresionante cu un numar de aproape 200 de puncte cum vedem prin NBA, insa astazi avem parte de un meci intre doua echipe care au fost prezente in primele doua competitii europene.
 • Cedevita a terminat pe ultimul loc in EuroCup, insa in campionat este pe locul 4, dar cu un joc modest in comparatie cu Steaua Rosie.
 • Au o medie de putin peste 80 de puncte marcate acasa, insa cu echipe precum Zvezda, Partizan, foarte rar au reusit sa marcheze peste 75.
 • Zvezda este echipa ce a fost foarte aproape de playoff-ul Euroligii, si la bataie in campionat cu Partizan care merg pas la pas.
 • Inscrie undeva la 82 de puncte ca medie pe meci si cred ca astazi nu o sa le ofere prea multe sanse echipei gazda si din acest motiv merg pe sub 172.5 puncte in meci, cu speranta ca Steaua Rosie o sa ne arate defensiva impecabila pe care am vazut-o in competitia europeana.

Gottingen – Chemnitz

 • Ultimul meci al biletului este cel din Germania, meci intre doua echipe care se lupta pentru accederea in playoff-ul acestui campionat.
 • Ambele echipe au un joc bun atat in atac cat si in defensiva si inscriu in medie undeva la 84-85 de puncte pe meci, insa linia de sub 181.5 este exagerat de mare, asta pentru ca nu cred ca ambele echipe pot atinge 90 de puncte.
 • In cele 9 infruntari directe nu a existat niciun meci peste 181.5 puncte si cred ca nici astazi nu se vor da mai multe puncte. 

More in Baschet