Connect with us

Biletul zilei

Cota 3.44 din fotbal 09.09.2023: Mizam pe calificarile pentru EURO24

Cota 3.44 din fotbal 09.09.2023: Mizam pe calificarile pentru EURO24

Ieri am ratat la mustata cota 4, pierzand pe Bosnia care a reusit sa primeasca gol de la cea mai slaba echipa din Europa, anume Liechtenstein. Cota de 5 cred ca era buna pentru toata lumea cu gol Liechtenstein la pauza.

Misiunea de fotbal Betano: câștigă 20 RON FreeBet cu meciurile din weekend!

După o pauză de două luni, avem din nou parte de spectacol în fotbalul de top din Europa, motiv de bucurie pentru noi, pariorii. Cu siguranță, tuturor ne plac promoțiile și încercăm să profităm de fiecare dată de ofertele agențiilor de pariuri online.

De exemplu, la Betano avem Misiunea de Fotbal, pe urma căreia putem obține un Pariu Gratuit de 20 RON. E drept, nu e o sumă considerabilă, dar dacă tot pariem în weekend, de ce să nu obținem și ceva bănuți extra? Vezi în continuarea articolului ce presupune această ofertă!

Astazi am evitat sa merg pe vreun pronostic la Romania vs Israel. Cred ca natioanala Israelului este mult mai montata decat tricolorii nostri pentru acest meci. Vorbim de jucatori cotati foarte bine pe piata transferurilor. Oscar Gloukh, atacantul lui RedBull Salzburg, cotat la 10 mil. euro si are doar 19 ani, iar ca suport ofensiv vorbim de alti 2 jucatori precum Manor Solomon, 17 mil. euro, de la Tottenham, si Abada, 7 mil euro de la Celtic.

Pentru astazi ma astept la victorii de la Belgia si Italia, iar Kosovo nu cred ca va fi umilita pe teren propriu in fata Elvetiei, care a convocat aceeasi jucatori care au incasat 2 goluri in 3 minute de la Mihaila in minutele de prelungire, in acel 2-2 cu Romania.

More in Biletul zilei