Connect with us

Biletul zilei

Cota 4 din grupele de calificare pentru EURO 24

Cota 4 din grupele de calificare pentru EURO 24

Incepem weekendul cu o cota de 4 plasata la Betano, in care ne-am folosit putin si de Betbuilder. Cele 4 selectii depe bilet sunt din grupele de calificare pentru EURO 24, probabil si ultimul turneu international pentru Cristiano Ronaldo.

Misiunea de fotbal Betano: câștigă 20 RON FreeBet cu meciurile din weekend!

După o pauză de două luni, avem din nou parte de spectacol în fotbalul de top din Europa, motiv de bucurie pentru noi, pariorii. Cu siguranță, tuturor ne plac promoțiile și încercăm să profităm de fiecare dată de ofertele agențiilor de pariuri online.

De exemplu, la Betano avem Misiunea de Fotbal, pe urma căreia putem obține un Pariu Gratuit de 20 RON. E drept, nu e o sumă considerabilă, dar dacă tot pariem în weekend, de ce să nu obținem și ceva bănuți extra? Vezi în continuarea articolului ce presupune această ofertă!

Spania vine dupa o infrangere umilitoare la 0 in fata Scotiei si are de recuperat puncte. Georgia se descurca onorabil in grupa, avand o victorie cu Cipru, un egal cu Norvegia si o infrangere cu Scotia.

Lista jucatorilor spanioli convocati este una prea importanta ca sa nu dam credibilitate cotei de 1.33 pentru victoria Spaniei;

Ma astept ca croatii sa faca un meci mare in fata letonilor, care ocupa ultima pozitia in grupa cu 3 infrangeri, avand o medie de 2 goluri incasate/ meci;

Bosnia – Hertegovina intalneste cea mai slaba echipa din Europa. Liechtenstein ocupa ultima pozitie cu 4 infrangeri si un golaveraj de 0:14. Ma astept la spectacol din partea gazdelor.

Scotia este lider in grupa cu Spania si Norvegia cu 4 victorii din tot atatea jocuri, insa nu cred deloc in cota de 1.30 la victorie in deplasare la Cipru. Ma astept la un meci controlat de scotieni, insa nu la o avalansa de goluri.

More in Biletul zilei