Connect with us

Biletul zilei

Cota 5.80 pentru sferturile Campionatului Mondial de Fotbal

Cota 5.80 pentru sferturile Campionatului Mondial de Fotbal

Cota 5.80 pentru sferturile Campionatului Mondial de Fotbal

Au ramas doar cateva ore pana la startul celor mai asteptate partide de fotbal din acest an: sferturile Campionatului Mondial de Fotbal Rusia 2018. Vineri, 6 iulie, Uruguay intalneste Franta in primul meci al zilei (ora 17:00), pentru ca seara sa avem parte de un adevarat regal fotbalistic, partida dintre Brazilia si Belgia (ora 21:00), doua dintre cele mai spectaculoase echipe.

Sambata, Anglia pornesta favorita in partida contra Suediei (ora 17:00), in timp ce seara este timpul pentru intalnirea dintre cele doua aparitii ceva mai suprinzatoare in aceasta faza, Rusia si Croatia.

Pentru un plus de adrenalina si o sansa destul de buna sa facem ceva banuti, am ales sa plasam la agentia de pariuri online Fortuna, sponsorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, un bilet cu 4 selectii din sferturi, cota totala a acestuia fiind 5.785. Miza ramane la latitudinea fiecaruia dintre voi.

bilet Fortuna

  1. Uruguay vs Franta – sub 10 cornere, cota 1.65. Uitandu-ne pe statisticile celor 4 partide jucate de cele doua protagoniste la CM 2018 observam ca niciuna dintre ele nu exceleaza la acest capitol, iar daca mai punem la socoteala si miza enorma a partidei plus faptul ca Uruguay se apara destul de sus, este destul de probabil ca numarul cornerelor sa nu depaseasca cifra 9. Media numarului de cornere obtinute de Franta la CM 2018 este fix de 3/meci. Mai mult, in meciul cu Argentina din optimi francezii au inscris de 4 ori fara sa beneficieze de nicio lovitura de colt. De cealalta parte, Uruguay a primit doar 14 cornere in cele 4 meciuri disputate, adica o medie de doar 3,5 pe meci.
  2. Brazilia vs Belgia se califica Brazilia, cota 1.57. Lasand la o parte faptul ca Brazilia a castigat un sfert din cele 20 de editii ale Cupei Mondiale desfasurate pana in prezent si valoarea fantastica a lotului plus faptul ca Neymar ,,si-a intrat in mana’’ iar Marcelo revine astazi pe teren, Belgia a aratat lacune foarte mari in defensiva impotriva Japoniei, cand a primit 3 goluri in doar cateva minute, iar daca stam sa ne gandim ce meciuri a castigat Belgia la acest Mondial punctam echipe destul de modeste (Panama, Tunisia, o Anglie deja calificata la ora meciului si Japonia). Ca atare, mizam clar pe calificarea Braziliei in semifinale.
  3. Anglia vs Suedia – echipa cu cele mai multe cornere: Anglia, cota 1.42. Favorita acestei partide, Anglia, este de asteptat sa fie echipa care va conduce jocul, suedezii abordand cel mai probabil acceasi tactica din meciul cu Elvetia din optimi, lasandu-se dominati si atacand pe contraatac. In partida castigata cu 1-0 in fata Elvetiei raportul cornerelor a fost de 11-3 in favoarea elvetienilor. Raportul cornerelor in meciul Angliei cu Columbia a fost de 7-2 in favoarea britanicilor, asa ca, in cazul in care nu se intampla nimic extraordinar, selectia ar trebui sa fie cat se poate de ,,verde’’.
  4. Rusia vs Croatiapeste 1.5 goluri in meci, cota 1.57. Cota este foarte apropiata de cea oferita de Fortuna pentru calificarea Croatiei (1.60), pariu ales de foarte multi jucatori. Daca tinem insa cont de evolutia in scadere a Croatiei si de entuziasmul si increderea capatat de rusi dupa eliminarea Spaniei, precum si de un posibil traditional ,,ajutor’’ din partea arbitrului brazilian Sandro Ricci, nu putem exclude prezenta Rusiei in semifinale, astfel ca pare ceva mai sigur pronosticul ,,peste 1.5 goluri in meci’’, valabil in toate cele 8 partide disputate de cele doua protagoniste la acest Turneu Final.

Cota 5.80 pentru sferturile Campionatului Mondial de Fotbal este oferita de casa de pariuri online FORTUNA.

<<<Click aici pentru a plasa biletul! >>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei