Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Cota 6.00 pentru 3 evenimente din cupa

Cota 75.00 pentru Monchengladbach în meciul cu Frankfurt

Cota 6.00 pentru 3 evenimente din cupa

Oferta de astazi nu este una stralucita, insa putem profita de anumite cote atunci cand ne permitem. Nu stiu cati dintre voi cunosc faptul ca Betano are in oferta niste cote marite ce merita o atentie sporita. Spre exemplu astazi am gasit o cota foarte interesanta pentru 3 evenimente ce se vor desfasura in cupa.

Cota 6 pentru 3 meciuri din cupa

In aceasta perioad o sa urmarim foarte multe meciuri ce se vor desfasura in cupa. Astazi dupa cum bine stim avem doua partide ce se vor desfasura in EFL Cup. O avem favorita clara pe Manchester UTD vs Charlton, avand o cota de 1.17 la solist, dar si pe Newcastle in confruntarea cu Leicester. Cel mai probabil trupa lui Brendan Rodgers isi va odihni din jucatori pentru partidele din Premier League, acolo unde au o serie de 3 infrangeri consecutive.

Ultimul bet de pe biletul nostru se va desfasura in Coppa Italia, acolo unde nerazzuri intalnesc un adversar modest. Desi Parma este una dintre echipele cunoscute ale fotbalului italian, in acest moment putem spune ca se afla intr-o situatia mai delicata. Echipa lui Denis Man se afla pe locul 6 in Serie B si cu siguranta obiectivul principal al echipei este acela de a promova. Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este uriasa, Inter Milan fiind net superioara din acest punct de vedere. Are de asemenea un mare plus de experienta, avand si pretentii mult mai mari. Asadar, bazandu-ne si pe faptul ca joaca acasa, ne asteptam sa se impuna inca de la pauza.

Asadar, poti plasa si tu Super Cota Marita oferita de Betano cu 1-2% din bugetul pentru pariuri. Este un bet ce merita urmarit, insa nu trebuie riscat foarte mult. De asemenea, daca nu ai cont poti instant mana pe 500 RON bonus.

Super Cota Marita

CITESTE SI

More in Biletul zilei