Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Cota de 1.83 in finala de la Sibiu

Cota de 1.83 in finala de la Sibiu

Salutari,

Dupa ce ieri am analizat perfect confruntarea dintre U BT Cluj-Napoca si CSO Voluntari, astazi trecem in finala turneului. Fata in fata vor fi CSO Voluntari, castigatoare impotriva lui U BT Cluj-Napoca dupa prelungiri si Dinamo Bucuresti, invingatoare impotriva lui CSU Sibiu, gazda turneului.

Pariaza acum la cele mai bune cote pe baschet cu un SUPER BONUS 

CSO Voluntari

Dupa cum spuneam si ieri, echipa din Ilfov este si va fi o echipa tare in acest sezon competitional. Cu un staff super profesionist si jucatori exceptionali, atata timp cat vor avea liniste, lucruri excelente se pot intampla acolo. Partea trista pentru o astfel de echipa este sala mica in care joaca si faptul ca nu vor putea conta pe niste suporteri devotati. Daca ar trebui sa comparam fan base-ul din Voluntari cu cel de la Sibiu, Cluj, Oradea sau Pitesti, diferenta e uriasa.

Mi-a placut Hickey enorm. Mi se pare cel mai bun conducator de joc pe care l-am vazut in ultimul timp prin campionatul nostru. Par putin deficitari pe postul de pivot insa nu cred ca vor sa joace foarte mult jocul cu pozitia 5, sa finalizeze in ” caciula „.

Anthony Hickey la Voluntari

Cota de 1.83 in finala de la Sibiu – Anthony Hickey pare transferul momentului in baschetul romanesc

Dinamo Bucuresti

La Dinamo pare sa fie un proiect serios. Si acest lucru se vede inca de pe banca tehnica, acolo unde Constantinides este antrenor principal. Daca ieri vorbeam de superioritatea evidenta a Voluntariului pe banca tehnica, aici lucrurile sunt mai echilibrate.

Antonis a facut performante notabile cu Energia Tg Jiu, a ajuns intr-un Final 4 de Cupa Europeana : Fiba Europe Cup. Impreuna cu o sala micuta dar extrem de energica ( era foarte, foarte greu sa castigi la Tg Jiu in acea vreme ), Constantinides a facut lucruri marete pentru echipa gorjeana. Aceleasi lucruri vrea sa le faca si la Dinamo.

” Cainii ” au transferat in aceasta vara niste nume care promit destul de mult, TJ Price este principala achizitie. Acesta, impreuna cu Jeremy Saffold ( foto jos, in albastru ), un jucator din Chicago care oricand poate exploda, au facut un meci bun ieri.  De altfel, cei 2 americani, impreuna cu cei 2 din sezonul trecut : Cane si Masters, pot fi letali oricand.

Jeremy Saffold la Dinamo

Cota de 1.83 in finala de la Sibiu – Jeremy Saffold este o achizitie importanta pentru Dinamo

Imi place enorm faptul ca sunt folositi Calenic si Deaconescu. I-am cunoscut pe ambii si sunt niste luptatori. Andrei a fost tot timpul un om care tragea la fiecare antrenament la Steaua insa nu a primit sansele necesare. De partea cealalta, Anton Deaconescu, un talent incredibil. Totusi, problemele de acasa si anturajul l-au facut la un moment dat sa renunte la sport. La revenire, tot la Steaua, mai ca-si dadea sufletul afara la fiecare sprint. Insa a avut ambitia necesara sa continue. Si acest lucru nu a ramas nerasplatit. Ma bucur enorm pentru ambii si sper sa primeasca aceeasi incredere in continuare.

Concluzii

Niciuna dintre echipe nu are scheme foarte multe pentru pivoti. Astfel, conducatorii de joc ar trebui sa iasa la rampa. Avem jucatori explozivi si de o parte si de alta. Totodata, doi antrenori care adora sa joace un baschet cu un tempo foarte rapid si au jucatorii necesari pentru acest lucru.

In plus, Voluntari vine dupa un OT, s-ar putea resimti o oarecare oboseala. Sa nu uitam faptul ca in majoritatea partidelor amicale, meciurile Voluntariului au fost foarte, foarte spectaculoase.

Consider ca 1.83 pentru over 160.5 puncte este cota si spread-ul corect pentru acest meci.

CITESTE SI

More in Baschet