Connect with us

Biletul zilei

Cota de weekend 15+ la SUPERBET – 10 RECOMANDARI din fotbal

Cota de weekend 15+ la SUPERBET – 10 RECOMANDARI din fotbal

Deschidem weekendul cu un bilet cu o cota mai mare, unde miza maxima este de 0.5% din banca. Totusi, am decis sa evitam meciurile de vineri, nu de alta, dar sa apucam sa avem si ce urmari si sa evitam sa ne scoata chiar pariul de vineri.

Cotele selectate vor fi de la 1.25 in sus, pentru a putea beneficia si de bonusul pe selectii multiple in cadrul SUPERBET, implicit castigul nostru va creste considerabil.

Pentru pariurile propuse s-au luat in vedere forma echipelor, pozitia in clasament, money way, scaderile de cote, H2H etc.

Bonus fără depunere la Superbet: 299 Rotiri Gratuite la Shining Crown cu rulaj X1

După cum ne-au obișnuit, cei de la Superbet au în fiecare lună câte o ofertă disponibilă pentru clienții noi. În iulie, aceștia pun la bătaie nu mai puțin de 299 de Rotiri Gratuite la Shining Crown, unul dintre cele mai populare jocuri printre păcăniștii din România. Acest bonus poate fi revendicat fără depunere, iar partea și mai tare este că are un rulaj extrem de accesibil. Așadar, dacă vrei să profiți de ofertă, vezi mai jos ce ai de făcut.

Iată cum poți primi un bonus fără depunere la Superbet:

COD BILET 891D-YCN138

Nu am ales sa merg pe niciun solist, insa pariuri precum castiga oricare repriza sau pauza sau final sunt de bun augur in debut de campionate. Tin sa amintesc ca majoritatea favoritelor vin din jocuri oficiale pentru calficarile in grupele UCL, Europa League sau Conference.

VEZI VIDEO CU TOATE MECIURILE PARIATE

CITESTE SI

More in Biletul zilei