Connect with us

Biletul zilei

Cota zilei din fotbal 07.07.2023

Cota zilei din fotbal 07.07.2023

Prima săptămână din iulie ne aduce Supercupa României, meci care anunță startul noului sezon din SuperLiga. Agenția de pariuri online Betano celebrează acest eveniment, venind cu un cadou pentru toți clienții noi.

Despre ce este vorba? Acest operator online pune la dispoziție 50 RON Pariu Gratuit, pe care îl poți încasa foarte simplu, fără să faci vreo depunere. Vezi în continuarea acestui articol pașii pe care trebuie sa îi urmezi pentru a profita de această ofertă.

Uite cum primești 50 RON Pariu Gratuit la Betano:

  1. CLICK AICI și deschide un cont nou la agenția de pariuri Betano.
  2. Introdu codul bonus RESTART în pasul 3 din procesul de înregistrare pentru fi eligibil pentru acordarea bonusului.
  3. Trimite documentul de identitate pentru a îți valida contul.
  4. În maxim 24 de ore ți se va acorda un bonus de 50 RON sub formă de Pariu Gratuit.

Breidablik vs Fylkir Reykjavik

Gazdele pornesc favorite inaintea acestui joc, avand o cota de 1.28 la victorie. Insa, etapa trecuta au comis-o grav, incasand 5 goluri si o infrangere umilitoare de la o echipa de cam aceeasi teapa cu adversarii de azi.

Fylkir ocupa pozitia a 11-a in clasament cu 28 de goluri incasate in primele 13 etape si ma astept la goluri inca din prima parte a meciului.

Grecia U19 vs Spania U19

Grecii au pierdut primul meci din grupa contra Norvegiei, insa meciul a oferit un spectacol de neimaginat pentru urmaritori. Norvegia a condus cu 5-0 in prima repriza, iar grecii au reusit sa marcheze 4 goluri in a doua jumatate.

Ma astept ca spaniolii sa profite de lacunele din apararea grecilor pe care norvegienii le-au identificat imediat in primul meci din grupa.

UC Dublin vs Shelbourne

Cea mai slaba echipa din campionatul irlandez primeste vizita echipei cu cea mai buna aparare de pana acum in liga. UC Dublin a incasat 7 goluri in ultima etapa si ramane codasa in clasament, in timp ce Shelbourne e o echipa de talie medie, dar care profita de meciurile in care are prima sansa.

Shelbourne a incasat doar 16 goluri in cele 22 de etape disputate si are cele mai multe rezultate de egalitate in momentul de fata (10 la numar).

More in Biletul zilei