Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Crailsheim Merlins are ceva de demonstrat

Totul despre confruntarea dintre Ulm si Merlins

Crailsheim Merlins are ceva de demonstrat

Inceputurile campionatului german de baschet au fost putin surprinzatoare. Bayern a pierdut cu Ulm, Alba Berlin s-a chinuit cu Frankfurt. Tot ieri, Alba a marcat aproape 100 de puncte lui Brose dupa ce s-a chinuit cu Skyliners destul de tare.

Ulm vs Crailsheim Merlins – 21:30 – Audi Dome – Munchen

Ulm este surpriza placuta a acestui inceput de turneu. Desi lipsita de jucatorul de baza, Kilian Hayes, Ulm a evoluat peste asteptari.

Aici poti paria pe castigatoarea Bundesligii. Bayern, Alba, Ludwigsburg sau Ulm?

De partea cealalta, Crailsheim Merlins are ceva de demonstrat. Au pornit mult cu pedala trasa in acest turneu si acest lucru trebuie sa se schimbe. Nu ca ar avea un lot care sa poata emita pretentii la campionat insa nimeni nu se astepta la asa prestatii slabe.

E drept, cu Bayern nu ma asteptam sa castige, au luat 110 puncte in acea partida, totusi. Au marcat 79, insa prestatia a fost una palida per total.

Se bazeaza foarte mult pe Sebastian Herrera, om cu dubla cetatenie : chiliana si germana. Pe langa acesta, cei doi Kovacevic pot face oricand diferenta daca sunt in zi buna.

Faptul ca au fost unele miscari de trupe la Merlins a facut ca echilibrul acelei chimii pe care toate echipele o vor, sa scada putin.

Ce sa ne asteptam de la acest meci ?

Crailsheim Merlins are ceva de demonstrat in meciul zilei cu Ulm

Crailsheim Merlins are ceva de demonstrat – Jucatorii au spus ” Stop rasismului ! „

Dupa cum spuneam si mai sus, clar, Crailsheim Merlins are ceva de demonstrat. Nu incape indoiala ca Ulm este echipa favorita aici, a demonstrat-o in ambele meciuri de pana acum. Atunci cand o bati pe Bayern fara probleme, chiar in propriul lor fief, lucrurile se misca spre bine pentru echipa ta. 

Fara accidentari care sa influenteze in mod decisiv acest pronostic, Ulm are prima sansa insa match-up-ul promite mult si le da dreptul sa spere celor de la Merlins.

Cu un lot mai slab si cu public in tribune, Crailsheim Merlins a marcat minim 79 de puncte in ultimele 5 meciuri directe cu Ulm.

Acest lucru ma astept sa se intample si astazi. Cota este una buna, 2.06 la Betano si sper ca inspiratia acesteia sa aduca dublarea mizei dvs. 

CITESTE SI

More in Baschet