Connect with us

Biletul zilei

Cupa Mondiala 2022 – Bilete Antepost 21.11.2022

Cupa Mondiala 2022 - Bilete Antepost 21.11.2022

Cupa Mondiala 2022 – Bilete Antepost 21.11.2022

Va salut prieteni! Cupa Mondiala la fotbal este competitia pe care o apreciez cel mai mult si m-am gandit sa pregatesc o serie de bilete antepost extrem de realizabile in opinia mea.

Varianta 1 – Brazilia ajunge in finala

 • Brazilia este favorita competitiei la ora actuala si pe buna dreptate avand in vedere valoarea acestei echipe.
 • Este cea mai performanta nationala de la Cupa Mondiala, trecandu-si i cont de 5 ori trofeul. Ultima oara cand au realizat acest lucru, se intampla in 2002, atunci cand castigau 2-0 intr-o finala cu Germania.
 • De 7 ori au ajuns sud-americani in finala, lucru pe care mizez ca il vor realiza si la editia din Qatar, avand de partea lor toate resursele pentru a isi indeplini acest obiectiv.

Bilet 1:

Cupa Mondiala 2022 - Bilete Antepost 21.11.2022

Varianta 2 – Ne bazam pe goluri

 • Arabia Saudita este outsidera grupei C, acolo unde vor da piept cu Argentina, Polonia si Mexic. Linia selectata mi se pare extrem de realizabila, mai ales ca vor da peste 3 formatii net superioare lor in opinia mea.
 • Belgia nu are parte de o grupa foarte tare si o vad marcand fara mari probleme 5 goluri, avand in vedere calitatea ofensiva de care dispune aceasta nationala.
 • Brazilia cred ca va incepe tare turneul si nu va lasa loc de interpretari. In ultima etapa va da peste Camerun care s-ar putea sa fie in afara calculelor la ora acelei intalniri, si este posibil sa piarda destul de clar in fata sud-americanilor.

Bilet 2

Cupa Mondiala 2022 - Bilete Antepost 21.11.2022

Varianta 3 – Termina pe primul loc; Termina pe ultimul loc; Se califica

 • Olanda si Brazilia mi se pare ca pornesc ca favorite clare in grupele lor si cred isi vor respecta stautul de favorite.
 • Pe Uruguay o vad luptandu-se pentru prima pozitie cu Portugalia. Ghana si Coreea de Sud nu cred ca pot emite pretentii la calificare, insa se vor dovedi cu siguranta vor fi doua nationale ce vor pune probleme.
 • Despre Arabia Saudita am vorbit putin mai sus. Mi se pare una dintre cele mai slabe echipe prezente la acest turneu final, iar grupa din care face parte mi se pare una imposibila pentru reprezentanta Asiei.

Bilet 3:

Cupa Mondiala 2022 - Bilete Antepost 21.11.2022

Varianta 4 – Jucatori – Goluri marcate & Pase decisive

 • Este ultimul Mondial al lui Luka Modric, cel mai bun jucator din 2018. Croatul este reponsabil cu fazele fixe la echipa nationala si cred ca va reusi sa marcheze cel putin o reusita la acest turneu final. Colegul sau de la Real Madrid, Federico Valverde are si el o cota excelenta pentru un gol marcat la Mondial, si avand in vedere forma pe care o traverseaza cred ca isi va trece fara probleme cel putin un gol in cont.
 • Lautaro Martinez este unul dintre favoriti la castigarea „ghetei de aur” si pe buna dreptate tinand cont de forma sporitva in care se afla si cifrele bifate la nationala „pumelor” in preliminarii.
 • Bruno Fernandes este un om exponential la mijloc pentru Portugalia si cunoastem foarte bine calitatile lui extraordinare de pasator. Cred ca vom vedea fara probleme cel putin doua pase decisive oferite de lusitan.

Bilet 4:

Cupa Mondiala 2022 – Bilete Antepost 21.11.2022

Acestea sunt variantele mele antepost pentru turneul final. Bineinteles, puteti selecta optiunile ce va ofera incredere si nu in ultimul rand, pariati reponsabil. Multa bafta si inspiratie maxima tuturor!

More in Biletul zilei