Connect with us

Biletul zilei

DORU CRĂCIUN VÂNEAZĂ UN BILET ÎN COTĂ 3.48! HAI LA CASIERIE!

Biletul zilei

EURO 2020 – Biletul zilei din fotbal 28.06.2021

Salutare tuturor prieteni. Sper ca dupa ultimele meciuri din optimile de finala de la EURO 2020 sa mergem impreuna la casierie. Biletul zilei din fotbal are doua pronosticuri foarte interesante.

Din pacate, ieri nu am reusit sa bifam biletul zilei, insa am fost foarte curajosi. Astazi o sa incercam din nou sa suprindem. Biletul zilei din fotbal se va baza pe calificarile Germaniei si Suediei in urmatoarea faza. Putin mai jos o sa gasesti si o cota speciala pentru confruntarea dintre Anglia vs Germania.

HAI LA CASIERIE CU SUPER COTELE DE ASTAZI>>>

Biletul zilei din fotbal – Surpriza pe Wembley?

E drept, partida este extrem de echilibrata si este loc de orice rezultat. Ne raportam insa la evolutiile celor doua nationale pe parcursul turneului, iar eu cred ca Germania a aratat putin mai bine.

Nemtii sunt mai incisivi, in timp ce englezii practica un fotbal mai pragmatic. Nu este exclus sa asistam la un duel inchis, insa este posibil sa avem parte de o surpriza pe Wembley. Este practic primul meci dificil pentru Anglia si cu totii suntem curiosi sa vedem cum se va descurca. Pe cealalta parte, nemtii au facut parte din grupa F, acolo unde le-am avut pe Franta, Portugalia si surpriza Ungaria. Eu o spun simplu prieteni, nemtii sunt foarte greu de invins in astfel de meciuri, asadar, mergem pe calificarea acestora.

Suedia a reusit sa castige o grupa cu Spania, Slovacia si Polonia. Acest lucru ar trebui sa spuna destule, iar echipele mari de la Euro 2020 au motive de a se teme. Acestia arata foarte bine din punct de vedere fizic si pot face o surpriza frumoasa. Ucraina, desi ii are in atac pe Yarmolenko si Yaremchuk nu aratat foarte bine in ultimul duel cu Austria. Ma astept ca Emil Fosberg sa faca o noua partida buna si sa isi califice echipa in faza superioara.

PLASEAZA BILETUL CU 43 RON FARA DEPUNERE>>>

EURO 2020 - Biletul Superbet 28.06.2021

Nu uita sa invarti Roata Norocoasa si Azi – Gratuit!

ROTESTE GRATUIT ACUM>>>

 

 

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei